אני בכללית בעלי במכבי,לא קיבלנואוליי מישהי\ו יחדש
משהו חדש או שאין אני שייכת לכללית מושלם האם לא מגיע לי שום החזר על הטיפול בח"ול כפי שהבנתי? בעלי שייך למכבי אך הבנתי שאין אפשרות לתבוע החזרים דרכו , מישהי טסה בקרוב עם לברן?
היי ידידה בעליך יכול ...אוליי מישהי\ו יחדש
משהו חדש או שאין אני שייכת לכללית מושלם האם לא מגיע לי שום החזר על הטיפול בח"ול כפי שהבנתי? בעלי שייך למכבי אך הבנתי שאין אפשרות לתבוע החזרים דרכו , מישהי טסה בקרוב עם לברן?
מלח זה בטוחהיי ידידה בעליך יכול ...
בעליך יכול לקבל החזרים על פעולת ה- ICSI בתנאי שהם רשמו את זה על החשבונית ובדו"ח שקיבלתם מקייב. אנחנו היינו במסלול אחר ובחשבונית ובדו"ח רושמים שהתהליך בוצע עם ICSI. אני לא יודע מה כתוב על החשבונית והדו"ח של אסותא. המון המון בהצלחה ושזו תהיה הטיסה לקייב האחרונה שלכם. (בתור טיפולים כמובן)
אם אני לא טועה כך עשו...מלח זה בטוח
למלח שלום גם בעלי במכבי ובזמנו שאלתי והם אמרו לי שלא. לא חשבתי על המיקרומניפולציה. הבעיה שהקבלה המקורית איננה אצלי כי קיבלנו מהביטוח הפרטי ננסה לברר שוב . שבת שלום
מלח באמתאם אני לא טועה כך עשו...
אם אני לא טועה כך עשו "לימי של גדי". גם זכור לי שזו הייתה מאבק קשה עם הרבה ווגרס, התכתביות וטלפונים, אבל סוף קיבלו סכום נכבד. ההיגיון שלי אומר שזרע בא מהגבר ועושים ICSI כדי להבטיח הפריה.
אני נוסעת במאי עם לב רןאוליי מישהי\ו יחדש
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.