אוליי אתם יודעים...

fireblue1

New member
אוליי אתם יודעים...

nick kershaw-the riddle... אתם מכירים שירים דומים?

DJ Dawn

New member
לניק (Nik) היו עוד כמה להיטים:

Wouldn't It Be Good I Won't Let the Sun Go Down on Me Human Racing Wide Boy האוסף שלו (שיצא מחדש עם יותר שירים, כמובן
) אחלה! זה להתחלה... אם תרצה עוד- ביפ מי.

Ovi Basha

New member
המלצה מיוחדת.

בהמשך למה שענת כתבה , אז כמובן שאי אפשר לכתוב על ניק קרשו מבלי להיזכר בלהיטו הגדול Don Quixote ( דון קישוט ) , אבל אני דווקא רוצה להזכיר כאן להיט של ניק קרשו שלא היה מפורסם כמו אלו שהוזכרו פה על ידי DJ Dawn ( לפחות לא פה בארץ ) . אני מתכוון ללהיט המקסים Cloak And Dagger שלקוח מהאלבום הראשון של קרשו Human Racing משנת 1983 . שיר פשוט מקסים ומיוחד במינו. ענת ? את זוכרת את השיר הזה ? מעניין אם עשו לו קליפ מתי שהוא. בכל מקרה, למתעניין בנוגע לניק קרשו - אם אתה הולך על "סריה" של להיטים כפי ש DJ Dawn הציעה לך, ממש אבל ממש אל תפספס את השיר הזה. Cloak And Dagger מומלץ בחום

DJ Dawn

New member
בשנת 1983...

הייתי בכיתה ב'- אז סורי, אני לא זוכרת אותו...
יש לי את האוסף שיצא ב-1991 וזהו.
ואת דון קיחוטה אני פחות אוהבת וגם לא זוכרת אם אי פעם שמעתי אותו שלא בהשמעה עצמית.

Ovi Basha

New member
ברור ......

ענת כששאלתי אותך האם את זוכרת את השיר הזה בעצם התכוונתי ל "מכירה" את השיר. וחוץ מזה, זה לא ממש מדוייק מה שכתבת לגבי העניין של הקשר בין השנה של השיר לבין השאלה האם את מכירה אותו או לא . הרי באותה מידה גם Wouldn't it be good היה בשנת 1983 ואותו את בהחלט מכירה ואולי אפילו שרה לך להנאתך מתי שרק בא לך אז ברור שכשהיית בכיתה ב' לא זימזמת אותו כל הזמן בהפסקות עם החבר'ה
, אבל כמובן שהכרת אותו מאוחר יותר והוא הגיע לתודעה שלך כשכולנו זוכרים שירים מהעבר זוהי מעין "היכרות רטרואקטיבית" ולזה התכוונתי. טוב, די עם מילים מפוצצות, העיקר שיש לנו את המודעות הזאתי וזהו. וגם לך אני ממליץ לשמוע את Cloak And Dagger ואם הוא לא נמצא באוסף שברשותך , תוכלי להוריד אותו מקאזה בלי בעיה האזנה נעימה ובקשר לים, הקיץ ממש לא נגמר , יש לך עוד זמן אז מה הלחץ ?

fireblue1

New member
התכוונתי...

שירים שהם בסגנון של השיר שרשמתי לא חייב אותו זמר...

DJ Dawn

New member
אם אתה מחפש עוד שירי אייטיז...

יש בדף של הקהילה הזו רשימת שירים שהכין מנהל הפורום. בהצלחה!

DJ Dawn

New member
צחקתי... ../images/Emo3.gif

אבל לא נורא...
"תוכלי להוריד אותו מקאזה בלי בעיה"... אתה מאמין שעוד לא הורדתי אפילו שיר אחד מקאזאה בחיי? כן, כן. אני מחכה שיסדרו לי בעיה עם הפיירוול ועד אז- I'm stuck. ובקשר לים- אוטוטו הקיץ נגמר! ואני כל היום עוברת ממזגן למזגן...

Ovi Basha

New member
את רצינית ?

שתקליטנית מהוללת שכמותך לא תוריד שירים מקאזה ? קשה לי להאמין אני לא יודע אם את את מתבדחת איתי או שאת רצינית, אבל לפחות טוב שהצלחתי להצחיק אותך
ולידיעתך, גם בחודש ספטמבר יש ימים מצויינים לים, אז ככה שלא הכל אבוד יש לך חודשיים להנות.......

DJ Dawn

New member
אכן כן...

תקרא את המשך המשפט הקאזאאי ותבין למה...
בקשר ל"מהוללת"? המממ... לא ממש. אני משתדלת לקנות את הדיסקים ולא רק להוריד. שנים שלא קניתי דיסק שמוגדר כאייטיז, משקיעה את כספי (כשיש לי) בסינת'פופ.

למעלה