אוליגרכיה.

אוליגרכיה.

טוב, נו, זה לא מפתיע. "מדד הריכוזיות במשק חושף: משפחת עופר, אריסון, בורוביץ', צדיק, דנקנר, המבורגר, ורטהיים, ויסמן, זיסאפל, לבייב, פדרמן, סבן, פישמן, שחר-קז, שטראוס, שמלצר ותשובה חולשות על סכום השווה ל-77% מתקציב המדינה" מתוך ווינט. החידון השבועי לילד - וכיצד אתה תרמת לאנשים אלה
לא משתמשת במפעלי ימוות, בבנק פועלים, לא טסה באל-על, אין כסף ולא חיילת ולא משתמשת בבנקים, גם לא בישראייר, אין לי מה לבטח, לא צופה בערוץ 2, לא מכירה, לא מכירה, לא מתכוונת להכנס לכלא וגם לא לרכוש דירה, לא מכירה, צפיתי בפאוור ריינג'רס, לא, מעדיפה גלידות נסטלה, לא צריכה מספנות, לא יודעת. יום אחד יתעופפו כאן ראשים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3215359,00.html שבוע טוב אנשים.

lithium1914

New member
טוב, תראי...

שני העשירונים העליונים משלמים 90% מתקציב את המדינה, אז זה מתקזז אצל מארקס.

ואני בספק אם שתי הגבריים שלך תואמות

שני הספקות הללו מבוססים פחות או יותר באותה המידה.

iknow

New member
מגניב, זה אומר שהם יכולים לקנות

את המדינה ל9 חודשים?

מה מדינה.

אני מוכנה למכור את עצמי. אם סמי עופר היה מציע לי 20 מיליון דולר, בכיף הייתי הולכת עם מדבקה על התחת "אנה ע"ש סמי ואביבה עופר". די. הוא מפספס את עסקת חייו!

iknow

New member
כן!

אני לא פתחתי את הקישור שלך, כי את לא יודעת לשים קישורים, אבל אני משער שמדובר בעניין קיצור השירות. הידד! כל הכבוד לשאול מופז שהפתיע ולא הביע שמרנות מיותרת. עמרי כבר זומם איך לצאת מהצבא 8 חודשים לפני הזמן ועדיין לקבל תעודת לוחם.

נחמד לראות מה חושבים על מי שעושה

ימים כלילות על מנת שאתם תוכלו ללהג כאן נושאים שלא נוגעים לכם בשום צורה.

toxic2004

New member
הוא רק פותח עמותות קש מה אסור?

ורק גונב כסף גם זה אסור? מה אי אפשר לחיות פה ככה?

iknow

New member
הפ הפ, עד כאן!

אם הוא כמוני, הוא יקבל ציון זהה לשלי בפסיכומטרי וזה לא יעלה על הדעת! הוא בהכרח יקבל בנקודה או יותר פחות ממני.

למעלה