אולטרסאונד פריאנלי

סלסה מ

New member
אולטרסאונד פריאנלי

היי בנות? האם למישהי יש מושג מהו אולטרסאונד פריאנלי (טרנס רקטלי) לקראת ניתוח? איך זה מתבצע? עד כמה זה כואב? איפה מומלץ לעשות? תודה

galim29

New member
../images/Emo140.gifאין לי מושג אבל... ../images/Emo26.gif

הצחקת אותי... אני יודעת שלא יפה לצחוק על זה... אבל בחיי שהשם מצחיק.. נשמע כמו שם של ריקוד טרנס סוער
בטח יש מבינות גדולות יותר ממני. את החוייה הזאת עוד לא עברתי (ועברתי ים של בדיקות לפני הניתוח)... בהצלחה

lee E

New member
../images/Emo5.gifבדיוק כמו שזה נשמע

אולטרא סאונד..רקטלי. הכאב תלוי במיקום של המוקדים שלך.

לבקשתך

אולטראסאונד פריאנלי – בודקים את השרירים והאיברים המונחים על רצפת האגן. הבדיקה בערך 20 דקות - כנראה רוצים לראות אם יש מוקדים באזור הזה. לגבי כאבים לא זכור לי US שעשו לי באזור ההוא אבל עשו כל מני בדיקות לא נעימות מהאזור ההוא בגלל חסימת מעי אבל זה היה סיב אופטי כך שזה היה מאוד דק לדעתי אפשר לבקש טשטוש.......

simba07

New member
אני עשיתי

אני עשיתי אצל ד"ר בר-גבל בתה"ש (קיבלתי הפניה מסוריאנו) הבדיקה ממש לא כואבת - מעט לא נעימה כמו שכבר אמרו לך כאן - מכניסים דרך פי הטבעת מכשיר אולטרסאונד (מזכיר את זה של האולטרסאונד הוגינאלי) על מנת לבדוק את המעיים לפני הבדיקה יש צורך בהכנה של חוקן לי לא עשו טישטוש ולדעתי ממש אין צורך

סדני

New member
אני גם צריכה לעשות

זה פחות או יותר כמו שהסבירו לך והבנתי שהכי טוב לעשות זאת בתל השומר

סלסה מ

New member
תל השומר

קבעתי תור לתל השומר, רק שהתורים שיש להם כ"כ רחוקים שזה אומר תקופה ארוכה של כאבים עד לניתוח.

למעלה