אולטרלייט

אולטרלייט

היום התרסק ליד המנחת בנען אולטרלייט ,התרסקות קשה מאוד (האולטרלייט הזה לא יטוס יותר ), בנס שתי הטייסים לא נהרגו ובקושי נפצעו אבל זה נס (מי שראה את האולטרלייט מבין), ההתרסקות נבעה מאיבוד שליטה בתרגיל אוירובטי שהאולטלייט לא בנוי לעשות. לכל החברה שמטיסים אולטרלייטים ועושים לנו כל שבוע בנען בזים מעל לראש, אם אתם רוצים לסכן את החיים שלכם , תשדלו שלא. אבל אל תסכנו את החיים שלנו!!!

אני מסכים איתך ב100%

אסף אבל הוא אמר שזה היה בעיות עם המנוע אז מה זה היה בעיות עם המנוע או שהוא השתגע בטיסה שלו??!!!!

שטויות

זה שטויות מה שהוא אמר. כשטיסנאי מרסק טיסן, הוא בדרך כלל אומר שיש לו בעיות בשלט, הוא אומר שיש לו הפרעות תדר, והוא גם אומר שיש לו בעיות במנוע , אבל אף אחד לא אומר "עשיתי תעות" . אותו הדבר במקרה הזה, האולטרלייט נכנס לסיבוב של יותר מ-90 מעלות וקשהוא נסה לצאת מזה הוא הזדקר ובמזל לקראת ההתנגשות הוא הצליח להרים קצת את האף, ונכנס עם הגלגל הקדמי באדמה. חוץ מזה יצא לי לדבר עם השותף השלישי של ההאולטרייט שלא היה קשור לתאונה והוא אמר לי שזה היה ברור שהטיס הזה יתרסק מתישהו בגלל הפרעות בטיסה שלו. מי שמטיס בנען יסכים איתי שלא פעם ולא פעמיים הטייס הזה היה קרוב להתרסקות מעל לראש שלנו!!!

למעלה