אולטרה-סאונד פריאנלי

אולטרה-סאונד פריאנלי

היי , ביום שני הקרוב אני עומדת לעבור את הבדיקה הזו בתה"ש. האם יש,למי שעברה בדיקה זו,עצות שיכולות לעזור לי לעבור אותה בייתר קלות? תודה רבה, אניש.

lee E

New member
קודם כל זו בדיקה

לא הכי נוראית-יש גרועות ממנה. בייחוד עם בארגבל מבצע אותה. תבואי רגועה ו"נקיית מעיים". זה פשוט אולטרא סאונד. מה שכן, אם זה איזור נגוע אנדו' אצלך, קחי משכך לפני הבדיקה. בהצלחה!

galim29

New member
קודם כל קבלי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

לא מכירה את הבדיקה אבל שולחת לך המון חיבוקים צשיעבור בקלות ומהר... אם ברגבל עושה אותה את בידיים מצוינות

galias3

New member
rectal ultrasound

I went through this ultrasound about 2 months ago... I have endo in my colon or rectum, not sure about it, just know it's there for sure. I did not take pain killers before the test and it was not painful. It is not pleasant to lie down with your ass to the dr.'s face... It was Dr. Bargabel. At some point his assistant will inject water to your ass , i didn't like this part, but that was the worst part and I survived it. During the test they have something that look like thin stick in different lengths inserted to your rectum and it can be unpleasant but no unbearable pain. Also, it might be that he will also do vaginal ultrasound. Anyway, I hope it doesn't sound too scary... I survived

לוואנדר

New member
בהצלחה בבדיקה!

נחשבת בדיקה קלה. את מבצעת 2 חוקנים לפני הבדיקה כך שהמעים נקיות ואין מצבים של אי נעימויות. וכמו שאמרו לך שאם באר- גבל מבצע את הבדיקה אז הכל יעבור בשלום ואין כמו באר- גבל לתת תחושה חופשיה בזמן הבדיקה. לוואנדר

בהצלחה ../images/Emo45.gif

ותעדכני למען הדורות הבאים...

היי באתי לקצת

אז ככה את כל הבדיקות שעשיתי עשיתי ללא משככים או טשטושים למינהם... לא היו נעימים אבל לא נוראיים. לא הייתי צריכה לעשות ניקוי מעיים כי גם ככה אצלי הם לא תפקדו אז לא יכולה לעזור בעצם (אבל אחרי שכבר כתבתי אין לי כוח למחוק...
.) אני מאמינה שתעברי את זה בשלום את רק צריכה להיות רגועה ולהרפות....סוד ההצלחה. נשיקות ובהצלחה

זואילי

New member
בהצלחה מחר ../images/Emo140.gif

לנשום עמוק, להשתדל להרגע ויעבור. תעדכני אותנו

galim29

New member
אנישקה איך היה?../images/Emo24.gif

מקווה שעבר נטול כאבים.. מחכה לשמוע מה שלומך

למעלה