אולה....

• פותח הנושא HnM
  • פורסם בתאריך

shipper heart

New member
אוי אושר...הרגע ראיתי את ההקלטה

מיום שישי.... למה לא נתנו להארמי לטוס גם בCTL?! הקאג היה כזה מלך!! אני כל כך אוהבת את הדמות שלו!! והארמייייי
איכס מאק הרגה אותי...אלוהים השיער שלה!! וחוצמזה שאני שונאת אותה בCLT! למה?! כי היא שונאת את הקאג בלי שומסיבה... איי ג'יי כזה ענק! ההבעה שלו כשהוא צועק על הארמי בהירוז פשוט קורעת בצורה מטורפת!! באד והארייט חמודים... הארמי נפצע פעמיים בשלושה פרקים

harmless

New member
כן החתול המת שהיה למאק על הראש

כמעט גרם לי לקרוא לעיריה שיפנו אותו! ונכון שאיי ג'יי דומה לאקה מנילס הולגרסון?????????????? והארמי פצוע פעמיים בשלושה פרקים זה אחלה של סטטיסטיקה! מי יתן והיא תחזור על עצמה כמה שיותר!!!!

shipper heart

New member
מי זה אקה מנילס הולגרסון?!?!

והלוואי שהיא הייתה חוזרת על עצמה אבל.... כבר ציינתי שTPTB זונות?!

harmless

New member
אני בקושי ראיתי פרק אחד של הסידרה

הזאת לפני מאה שנה ואני יודעת מי זאת אקה מנילס הולגרסון! אמממממממ ציינת? לא זוכרת צריך לציין שוב! ואי כמה ריר הזלתי מהקליפים האלה של דייויד!

shipper heart

New member
טוב אז לי אין מושג ../images/Emo3.gif

אז בואי נציין שוף- TPTB זונות!! חחח גמני....בעיקר מאלה במיטה

harmless

New member
מה עם זה עם החיוך ההורס והלשון?

איך לעזאזל היא העיפה אותו מהבית שלה????????????. אני לא מבינה נשים ואני כנראה בחיים גם לא אבין! וגיל (שתוק!)

shipper heart

New member
חחחחח יש חלק שגם אני לא מבינה...

אנני- גם איך היא הצליחה לתפוס אותם וגם איך היא זרקה אותו! רנה- עברה מהארם לקברן?!?! שאלוהים ישמור עליה....או שלא בעצם
בובי- עברה מהארם לסטרג'יס?!?! OMG...the woman is nuts! *אווו peanut butter
* ובעיקר...איך קוראים לה?! אה כן מאק סעמק היו לה כל כך הרבה הזדמנויות לאנוס אותו!! חחחחחחחחחחחח

harmless

New member
עזבי בקשר לאנני אותי מפתיע איך

לעזאזל היא הצליחה לתפוס טייס אחד שלא לדבר על השני!!!! שכחת גם את קתרין גייל! הבן אדם מציע לה משפחה והיא דוחה אותו??????? ומה עם איי ג'יי- אז מה אם הוא המפקד שלו יהרוג אותו לתת קצת חופש ליצרים שלו???????. חחחחחחחחח טוב זה היה סתם בשביל לעצבן אותך- די התגעגעתי לזה! ועל מאק אני בכלל לא מדברת- היא צריכה להיות עיוורת או לסבית בשביל לא לנצל את כל ההזדמנויות שהיו לה- בעצם גם עיוורת או לסבית לא היו מצליחות לעמוד בקסמיו! מה שנשאר - מאק צריכה להיות במחלקה הסגורה באברבנל ואנחנו צריכות להיות עם הארם!!!!!

shipper heart

New member
חחחח אבל את קת'רין גייל אני מכבדת

על זה שהיא דחתה אותו... ואל תתחילי עם איי ג'יי! חחחחחחחחחחח וואייי איך התגעגעתי לזה!! חחחח good to be back
ותר- עובדה בת' עמדה בקסמיו! חחח היא לא ניצלה אותו כשהוא היה עם החולצת בטן!! ועיוורת בטוח שלא הייתה ניצלת...כי מילא אם זה היה רק המראה אבל זה גם האופי שלו!! כאילו הוא לא מושלם באופי אבל הוא הדבר הכי מתוקקקקק *אני עדיין טוענת שהוא "דבר"....אין מצב שהוא אנושי! זה פשוט לא הגיוני!* ו...lickable *עזבו סיפור ארוך...* שקיים!! ואני מסכימה עם המשפט האחרון....ליד מאק אנחנו שפויות!

harmless

New member
תאמיני לי עוד כמה פרקים עם בת'

והיא הייתה שוכחת את חברתה לחיים! להגנה יאמר שהחולצת בטן הייתה בצבע וורוד (טוב נו גם זה לא ממש עוזר לה) קת'רין גייל- אני יודעת למה את סולחת לה- אבל שוב קשה לי לקבל את זה כשהארם מציע את עצמו מקבלים ולא שואלים שאלות מיותרות! עיוורת לא הייתה ניצלת כי עדיין יש לה את חוש המישוש והריח! שלא לדבר על חוש השמיעה!!!!!!!!!!!! בקשר ל- lickable האם זה שילוב של lick ו- like???????? אגב אם אנחנו מתחלפות עם מאק- אנחנו לוקחות איתנו את דוקטור הוט חבל לי עליו - מסכן ישאר לבד עם מאק הוא ישתגע בעצמו!

shipper heart

New member
חחח אנ'לא בטוחה בקשר לבת' כי אל

תשכחי שהיא הייתה לידו כבר כמה ימים רצוף לפני זה והיא לא ניצלה אותו.... אבל who knows *ואל תגידי 'אני'...
* וכן אני יודעת אבל עדיין...כאילו היא ידעה שהוא לא באמת רוצה אותה הוא פשוט היה בודד ומאק לא הייתה שם בשבילו והוא היה צריך מישו...והיא הייתה בחירה נוחה כי זה כלל גם תינוק חח...וחוצמזה הוא בנאדם טוב שרצה לעזור אבל אני באמת מכבדת אותה על זה שהיא קיבלה שבץ ריגעי ודחתה אותו....
ו-lickable- לא, זאת לא הכוונה פה אבל גם זה יכול לעבוד חח... ברור שניקח אותו!! לא נוטשים את המושיע שלנו בזמן החסך בהארם! ובטוח של עם המשוגעת הזאת!!! חחחחח

harmless

New member
כן המשוגעת במילא לא תדע מה לעשות

איתו! זה יהיה סתם בזבוז להשאיר אותו שם. שלא לדבר על זה שצריך לעשות משהו כשהארם בחקירות over seas . וואי אם בת' לא הייתה לסבית נראה לי שהארם היה מזנק עליה תוך שניה - הוא לא יכל להפסיק לבהות כשהיא לבשה את מה שהיא לבשה בפרק הזה. ואני בעד שנאמץ את lickable בפירוש שנתתי- אלא אם כן תספרי לי מה הפירוש האמיתי.... מה את אומרת? יש סיכוי ששבוע הבא נקבל עוד סצינות מיטה של דייויד, או שמה שקיבלנו זה הכל....... חחחחחחחחח נותנים לי אצבע ואני רוצה את כל השטרודל! חמדנית אני

harmless

New member
אגב גל לכי ל- jagnik fanfic

ותקראי את first impression של קרול ו- passing the torch שזה פלאף אבל פלאף נחמד.

shipper heart

New member
את פירסט אימפרשן קראתי, אני קוראת

את כל הסיפורים של קרול...אני אלך אח"כ לקרוא את השני
מה זאת אומרת משו לעשות כשהארם בחקירות over seas?! מחכים לו בדרגש!! חחחחח כן...חרמן קטן חחחחחח מסכן לא היה עם אפחת מאז רנה *למרות שזה ממש לא נשמע לי הגיוני ואני עדיין טוענת שהוא היה עם CG...* . זה באמת סיפור ארוך...אני אספר לך יותר מאוחר אני פשוט מתה מרעב חחחח... חמדנית...אבל צודקת! me want shtrudel!!

harmless

New member
אוקיי ואת רוצה לחכות בדרגש בלי

לעשות כלום?????????????? (לא דיברנו על זה כבר פעם?) לפי התסריט הוא לא היה עם CG! and that's all i have to say in the matter

shipper heart

New member
לא אמרתי לא לעשות כלום בינתיים...

לפעמים נחכה בדרגש...אני חושבת שבפעמים האחרות אני אתחבא בתוך הכיס של המעיל
וכן. דיברנו על זה
בסדר...אבל זה עדיין לא נשמע לי הגיוני שהוא היה בלחץ כזה ושהיא אמרה לו before i met you.... לוידעת זה פשוט נשמע חשוד מידי... כאילו איזה סיבה לעזאזל יש לה להגיד את זה אם לא שהארם מפחד שהוא האבא?! לוידעת מה להגיד לך.... אוקיי lickable... אני אספר לך בפרטי...

harmless

New member
אולי בגלל שהיא שיקרה לאמא שלה

ואמרה שיש לה חבר??????????? כי אם באמת היה לה היא לא הייתה צריכה לשקר לאמא שלה! ואז הוא לא היה צריך "להתחתן איתה"

harmless

New member
הכי מצחיק שלא חשבתי על זה עד עכשיו

וזאת לא הפעם הראשונה שהיה לנו הויכוח הזה! סוף סוף מצאתי תירוץ מספיק טוב שיסביר את המצב בצורה הטובה ביותר.
אבל לכי תדעי מה קרה עם אליסיה אם היא מופיעה בפלאשבק. נקווה שכלום ואם קרה משהו נקווה שנראה את הארם חסר בגדים!

shipper heart

New member
מה את מעדיפה?!

שכלום לא קרה או הארם חסר בגדים?! וזהו, שמתי לב שזה הסבר חדש!! חחחחח

למעלה