אולה!

אולה!

אני חדשה. אני רוצה לספר. אני חרשת... אני מאמינה ברוח רפאים. יש רוח רפאים שרודפת אחריי כבר שנה. אני עדיין לא יודעת מה היא רוצה ממני בכלל. רוח היא נראית נערה... גם היא חרשת.. הרבה פעמים מבקשת ממני שאעזור לה לנקום בחרשים שהתעללו בה. ואח"כ היא נעלמה.. אני מרגישה שהיא דורשת.. כמה פעמים היא אמרה לי שעוד כמה ימים יהיה לנו משהו רע. באמת זה קרה.. יש לי המון שאלות אלייה. רציתי לשאול אותה מה באמת רוצה ממני, למה דווקא אני. מה שמה. וכו'.. היא תמיד נעלמה. אני מרגישה שהיא יודעה על מה רציתי לשאול אותה. נראה לי היא קוראת מחשבותי..וכו'. אני לא יודעת מה לעשות איתה... מה עושים??

נראה לי..

אני חושדת שהיא מאיה סוירי ז"ל. כי בעבר חברים חרשים התעללו בה. היא נורא סבלה מהם.. לא עשתה להם בכלל.. היא נפטרה לפני כמעט שנה בגלל ממחלה שרירים. היא הייתה צעירה מאוד. היא נורא שנאה את חברים חרשים.. אני לא בטוחה שזאת היא... אני רק חושדת.

lilit jam

New member
רגע... רגע... רגע...

את רואה אותה? ואם את יודעת מי היא ומה היא רוצה, אז כנראה שאת מצליחה לתקשר איתה יופי, אז... במה אנחנו יכולים לעזור לך...?

I am a freak

New member
גם אני חושב כמוך

באמת, איך נוכל לעזור לך
איך נוכל לעזור לך לעזור לה
שבוע טוב, הפריק.

אני כן מאמינה לך

קורים לי דברים כאלה. אז ככה תשאלי אותה שאלות אבל את לא חייבת לעשות מה שהיא אומרת! תעבירי לה המון אהבה ותנסי להסביר לה שהיא צריכה ללכת למקום אחר עכשיו למקום טוב. שם ילמדו אותה לסלוח. קרה לי כבר פעמיים שנשמות של מתים רצו להתלבש עלי. שאלתי מישהו שמבין והוא עזר לי לשחרר אותם. למשל לקרא "ביחד" ספר שמסביר על עולמות הרוח.

I am a freak

New member
../images/Emo13.gif

משום מה, הייתה לי הרגשה שנשארת כאן ברקע ופשוט לא הגבת. ברוכה השבה....
~מצטער על האיחור~ הפריק.

אוקיי,אז אני אכתוב לך עכשיו

הבנתי שאת יכולה לתקשר עם רוחות של מתים, האם זה נכון? יש מצב שאת ממשיכה לעשות את זה, או שזה מפחיד אותך ואת לא מתעסקת בזה? אני מאד אשמח לקבל מימך תשובה, תודה לך ויום טוב

היי יפהפיה!

אנשים מתים מדברים אלי, הנשמות שלהם. היו לי די הרבה מקרים שביקשו ממני להעביר מסרים לקרובים להם. בהתחלה חשבתי שזאת שליחות חשובה שאני עושה, אבל היה זמן שהייתי במצב נפשי מאוד לא מאוזן.והמטפל שהלכתי אליו הסביר לי שלא תמיד הקשר הזה עם הנשמות הוא טוב. בסך הכל זה בדיוק כמו אנשים שמבקשים עזרה וצריך לבדוק מה מתאים לך לעשות בשבילם ומה לא. בקיצור, כרגע הפסקתי לגמרי. אבל אם יש מישהו שקרוב לך והוא נפטר את יכולה לפתוח הקשבה אליו.

וואלה???כן יש לי בן דודה שנהרג

בהתקלות עם מחבל..איך אני יכולה לתקשר איתו?? האמת היא, שהלכתי למישהי מסויימת שתיקשרה איתו בשבילי ושילמתי לה, אבל אני מאד אשמח אם תאמרי לי איך אני יכולה לתקשר איתו

ליפהפיה (שם יפה! )

אני לא חושבת שזה טוב למתים שאנחנו נחפש אותם. אם הוא ירצה לדבר איתך הוא ייצור קשר. מה שאת צריכה זה להאמין שהוא יכול. את יכולה לשבת במקום שקט ולחשוב עליו, לשלוח לו אהבה. אם יתאים לו הוא ידבר. אצלי ה"דיבור" הזה הוא בתוך הראש, מין טלפטיה שאת יודעת שמישהו אחר אומר לך משהו. ובעצם הנשמות אמורות להפרד מהחיים וללכת לעולמות אחרים. לפעמים אנחנו בצער שלנו תוקעים אותם באמצע. אז זה כאילו משחק נחמד אבל כמו שסיפרתי - אני הפסקתי עם זה.

היי, תודה על המחמאה לגבי השם

כן אני יודעת אמרו לי שזה לא טוב להיות עצובים יותר מידיי כי זה תוקע אותם בעולם הזה. לגבי התקשור שלי איתו, אני מנסה באמת שאני מנסה אבל לא הולך לי.. אם תחליטי לחזור לזה, לתקשור, אני אשמח מאד אם תיידעי אותי כי יש לי המון דברים לומר לו.. בכל אופן, תודה על התשובה שלך.. המשך יום נעים

למעלה