אולה!

רוני_(-:

New member
אולה!

היי לכולם! מה שלומכם? מצטערת שלא כתבתי כמה ימים...אני לא יודעת, העדפתי להסתגר בחדר.. אני חושבת שהעלתי במשקל...אני חייבת להתחיל שוב בדיאטה...אני לא יכולה לסבול את המראה שלי..שונאת את הכל...את הגוף המגעיל הזה, העולם הזה, והכי אני שונאת- את עצמי... כל יום אני נדהמת לגלות כמה שאני יותר מטומטמת...לא יכולה לסבול את זה... עוד מעט אנחנו נוסעים כל הכיתה ל4 ימים לכנרת...מה אני אעשה שם? אני רוצה לסוע...אבל לא רוצה שכולם ישאלו אותי למה אני לא אוכלת...אני לא דואגת בקשר למסלולים... כבר לא אכפת לי... מצטערת אם אני סתם מעצבנת אתכם עם הבעיות המפגרות שלי... אוהבת מאוד, רוני.

ערב טוב רונילה

שמחה שבכל זאת מצאת את הכוח לבוא אלינו קצת...מקווה שנצליח לעודד אותך ולא במעט. כל מה שכתבת...מצב הרוח האומלל והשנאה העצמית...אני מקווה שאת לא מאשימה את המשקל והאוכל והגוף שלך...למרות שיש לי הרגשה שכן. הלוואי והייתי יכולה לעודד אותך קצת...אבל אני רק רוצה להזכיר לך שהמשקל הוא לא המפתח להרגשה הטובה שלך. אני יודעת שאת בטח אומרת לעצמך...מה היא מבינה בכלל? אבל הפתרון הוא עבודה על עצמך...על הסיבות להרגשה הרעה הזו..ולא הורדת הקילוגרמים בתקווה שהכל יעובר. את לא מטומטמת...כל כך לא. והסבל הזה לא מגיע לך...ממש ממש לא. אם כמה שזה נישמע כמו תקליט שבור...אבל אם תחליטי את יכולה לשנות את הכל. זה לא פשוט...ממש לא. אבל זה אפשרי. ואת ורק את יכולה לעשות את זה. אני דווקא כן דואגת למסלולים...אל תקשי על עצמך יותר מידיי. גם ככה את לא בשיאך...וכן חשוב שתדאגי לעצמך. אפילו קצת. את לא מעצבנת אותנו עם הבעיות שלך והן לא מפגרות...ממש לא. והכי חשוב - הן מציקות לך. וכל דבר שמציק לך ומוצא קצת פורקן פה הוא מבורך. אוהבת אותך מאוד...את כבר יודעת אבל שוב. ואם תהיה לך הזדמנות...את מוזמנת לבוא לנוח אצלי. אני אשמח...באמת. אוהבת...אני. סליחה אם יצא לי מבולבל...אני קצת מבולבלת כרגע.

למעלה