אולה חבר'ס, מה שלומכם?
C c a s i n e r o New member 17/8/07 #5 אודליה אני חושב שזה גם הזמן היום להקדיש משהו ליוצאי פרו שהיה להם השבוע שבוע נורא קשה מגיע להם להינות קצת ממוסיקה טובה היום
אודליה אני חושב שזה גם הזמן היום להקדיש משהו ליוצאי פרו שהיה להם השבוע שבוע נורא קשה מגיע להם להינות קצת ממוסיקה טובה היום
E eliy10 New member 17/8/07 #7 אז ככה. קודם כל מישהו קטן (מאד) עם קול גדול.. וזה קשור לספרה 9. התדעו?
E eliy10 New member 17/8/07 #9 ואח"כ מישהו שרוצה שיהיו לו מיליון חברים.... וזה קשור לכדורגל (באמצעות אנקדוטה). התדעו?
E eliy10 New member 17/8/07 #11 לא, מדובר בשירים וזמרים. לגבי השני.... יש לך סיכוי טוב בגלל הרקע הקובני. מדובר על זמר קובני ידוע שנהרג בתאונה לפני מספר שנים. נסה לחשוב על שיר רב כוכבים מאד ידוע וכך תפתור את החידונת.
לא, מדובר בשירים וזמרים. לגבי השני.... יש לך סיכוי טוב בגלל הרקע הקובני. מדובר על זמר קובני ידוע שנהרג בתאונה לפני מספר שנים. נסה לחשוב על שיר רב כוכבים מאד ידוע וכך תפתור את החידונת.
R reina1 New member 17/8/07 #13 POLO MONTANEZ בחייאת כמה קשה זה יכול להיות כוכבים, נהרג בתאונה, זה שקוף MAN... P-: