אולה אמיגוס מי כאן?! לילה טוב
G GALI02 New member 7/8/02 #3 ישששששששששששששש מה קורה אמיגו?! הכל טוב?! אתה בעבודה?! איך עבר עלייך היום היום? SMILE AND THE WORLD WILL SMILE WITH U נתקפתי פרץ אופטימיות בלתי מוסבר........ איפה כל הפורום?!
ישששששששששששששש מה קורה אמיגו?! הכל טוב?! אתה בעבודה?! איך עבר עלייך היום היום? SMILE AND THE WORLD WILL SMILE WITH U נתקפתי פרץ אופטימיות בלתי מוסבר........ איפה כל הפורום?!
O OfeK23 New member 7/8/02 #4 ישששששששששש פעמיים אני בעבודה, ועבר עליי יום שיגרתי למדי... עוד 3 שעות למנאייק..... פרץ אופטימיות זה ממש נחמד, אצלי בזמן האחרון אין פרצים כאלה מה ככה?? איך בלימודים ילדונת??
ישששששששששש פעמיים אני בעבודה, ועבר עליי יום שיגרתי למדי... עוד 3 שעות למנאייק..... פרץ אופטימיות זה ממש נחמד, אצלי בזמן האחרון אין פרצים כאלה מה ככה?? איך בלימודים ילדונת??
G GALI02 New member 7/8/02 #5 אז זהו שמהבחינה הזאת אין כל כך סיבה להיות אופטימית... אבל משתפר אני חושבת. אז מה?! עוד 3 שעות למנייאק- אחלה. ולמה לך אין פרצים(חחח)כאלו?! זה כיף תנסה
אז זהו שמהבחינה הזאת אין כל כך סיבה להיות אופטימית... אבל משתפר אני חושבת. אז מה?! עוד 3 שעות למנייאק- אחלה. ולמה לך אין פרצים(חחח)כאלו?! זה כיף תנסה