אוכפי ספשליזד.

• פותח הנושא neio
  • פורסם בתאריך

neio

New member
אוכפי ספשליזד.

חברים.
מבקש לדעת האם אוכפי ספשליזד באמת ארגונומיים, נוחים ושומרים על המערכות בכלל, והאם יש משהו/י עם נסיון על האוכף romin של ספשליזד בפרט.

תודה.
neio

ronenal10

New member
אין שום ייחוד באוכפים של ספשלייז.

אוכף לא קונים , כי מישהו טוען שהוא נוח.
אוכף הוא הפריט היחיד באופניים אשר התאמתו היא אינדיבידואלית לחלוטין.
במידה ואתה רוצה לרכוש אוכף
,לך לחנות בה יש מכשיר לבדיקת גופך.
כך תבדוק אוכף המיועד למידות גופך.
כאשר ידוע מידות האוכף, יש לנסות יותר מאוכף אחד.
עד שמוצאים את האחד. יש כאלו שלא מצאו אותו מעולם.

steiff

New member
כן ולא

כן, האוכפים של ספשי, במיוחד אלה מסדרת Body Geometry, באמת ארגונומיים.

אבל גם האוכפים של WTB ושל Sella ארגונומיים. וכאלה גם של שלל יצרנים אחרים.

נוחות היא עניין אינדיבידואלי ותלויה בטוסיק שלך, ולא ביצרן האוכפים. אין לספשיאליזד שום נוסחת קסם שמתאימה את האוכף לתחת טוב יותר מאוכפים אחרים.

את האוכף שציינת לא ניסיתי, וגם אם הייתי מנסה, הנוחות שלי תלויה בארגונומיה הפרטית שלי ועלולה להיות לגמרי לא נוחה בעבורך, כך שזה שמישהו ממליץ על אוכף ״נוח״ מעיד רק על כך שהאוכף נוח בשבילו. אין לגזור מכך שהוא יהיה נוח גם בשבילך.

כל האוכפים עם ״תעלת האהבה״ אמורים, תיאורטית, להפחית את הלחץ על הפרינאום ובכך ״לשמור על המערכות״. אבל הנסיון הפרטי שלי לימד אותי שלרוחב ואורך האף של האוכף יש השפעה הרבה יותר גדולה על תופעת ״נמנמת האשכים״ מאשר לעומק תעלת האהבה שבאחורי האוכף. את האוכפים חסרי האף, או בעלי התעלות שנמשכות עד לאף, לא ניסיתי.

ungy

New member
מה שכן, ברוב החנויות של מצמן

יש מתקן מדידה ואפשר להתאים לך את האוכף המתאים.
לא ניסיתי, רק בדקתי היתכנות.
גם אני סבלתי ארוכות מכאבים אבל מזה מספר שבועות אני רוכב עם SERFAS וכרגע עושה רושם שהוא מתאים לי.

shangu23

New member
מניסיון, המדידה היא לא חזות הכל

אצלי גם אחרי מדידה במכשיר היעודי וניתוח של איש מקצוע מהשורה הראשונה, שגררו החלפה לאוכף ברוחב המומלץ, עדיין אני לא יכול לומר שאין לי כאבים מדי פעם... כל מה שכתבו כאן נכון, ואני יכול להוסיף אולי שההמלצה היחידה הרלוונטית היא המלצה לעניין אמינות מותג ואיכות חומרים... לעניין אמינות מותג

למעלה