אוכף רכיבה BROOKS?

ROBIN77

New member
אוכף רכיבה BROOKS?

נראה יפה ויקר,האם למישהוא יש נסיון רכיבה עליו? המלצות ? ביקורת?

ככה

אם אתה מאלו שמייחסים משקל למשקל, אז האוכף כבד. אפילו כבד מאוד. האוכף נוח מאוד ויש חשיבות גבוהה ברכיבות ארוכות. הרעיון בכסא שהעור מתוח בין הקצה הקדמי ופרסה מאחור. במצב הזה אין קונטרה למשקל הגוף מלבד מתיחות העור. כמו ערסל. עם הזמן העור נמתח ומקבל את צורת הישבן של הרוכב ונעשה יותר נח. אחרי מתיחה אומרים שהכסא "נשבר". יש לי את דגם הפרופשיונל ואני מאוד מרוצה. הדגם הנפוץ יותר הינו ה B17 . אני לא בטוח שהישבן שלי היה מרגיש בהבדל שבין הדגמים. אני גם לא יודע מה נחשב יותר טוב. יש כאלו שמשקיעים באוכף אהבה וטיפול בצורה של מישכות, קרמים ושמנים יעודיים ויש כאלו שלא נוגעים. אני ממליץ לרכוש. אם אתה מוכן לוותר על האפשרות להוריש את האוכף לנכדך, את יכול לוותר על המסאז' התקופתי בשמן לאוכף. ההורשה אינה בדיחה, יש אוכפי ברוקס בני עשרות שנות שימוש.

JacB

New member
אני עם B17

משתמש בו בעיקר לרכיבות ארוכות בהתחלה אתה לא מבין מה ה"מציאה", עדיין כואב פה ושם כמו אוכף אחר. לאחר 1000 ק"מ הוא נכנע לת%ת שלי (או להיפך). עד כדי כך, שלפעמים אני מוותר על מכנסי רכיבה ולבוש כאחד האדם. חסרונות: כבד, למי שאיכפת (כבר כתבו כאן), שלי בצבע חום שאני לא אוהב, זה מה שהיה כשקניתי.

יעקב 471

New member
ברוקס אוכף חביב על זקנים ../images/Emo3.gif

אם אתה מחשיב את עצמך ומרגיש צעיר ברוקס לא בשבילך . הוא מכוער , שוקל טונות, והוא רחמנא ליצלן נוח לרכיבה.אני בעוונותי רוכב על אחד כזה מדגם swift ומבסוט עד הגג.וכמו שאמר קודמי אין אפילו צורך במיכנס רכיבה שזה בכלל חילול הקודש

JacB

New member
לא מחשיב את עצמי לזקן (מופלג, לפחות), אבל...

עברתי את הגיל שבו יש צורך נפשי להרשים מישהו. אני עושה רק מה שמתאים ונוח לי. לא מעניין אותי "ללכת עם הזרם", שהזרם יזרום ואני אנהג כרצוני. ולגבי מכוער וכבד - מסכים איתך. אבל: באוכף קל יותר, לאחר שעכוזך כואב ודואב - תפסיק גם לדווש במרץ וביצועיך ירדו, למרות ההקלה המישקלית. זה קורה בד"כ בדרך חזרה... אז לסיכום - אולי לא יפה, אבל אופה.

alfred

New member
ה-B17S מדהים. אבל לא לכל טעם.

ככלל, צריך להתרגל לברוקס. האוכפים חלקים (למעט ה-Aged) מאוד, יחסית רחבים וה"אף", או החרטום, קרא לזה איך שאתה רוצה, קשיח וגבוה יחסית. למי שמורגל באוכפים אנטומיים, הברוקס מרגיש מוזר בהתחלה. במשך הזמן, האוכף "נפתח" (או "נשבר", כמו שבברוקס אוהבים לכנות את זה), והוא מרגיש הרבה יותר חי תחת (תרתי-משמע) הרוכב. ברשותי שלושה B17S. אחד בן שלושים, שמטייל איתי בחו"ל, אחד בן עשר ואחד חדש. קח סיבוב על ברוקס "פתוח". תראה אם מתאים. או שמתים עליו, או שלא. כמו הרבה דברים אחרים, אין באמצע.

למעלה