אוכל!

J0nathan17

New member
אוכל!

וואי לנורבגים אין קצב חבלז יש כל כך הרבה להקות נורבגיות (בלאק מטאל..) שיודעים לנגן כל כך טוב מעניין איפה הם מוצאים את המתופפים! יש לנו איזה שהוע בין לאומי או משהו בבית ספר ובסוף יום עבודה שמה שמרוויחים בו הולך לתרומה לקניה אז היום היה כל מיני קבוצות של שטויות, אני כמובן הלכתי אל התופים =) מגניב אפריקנים כאלה וואו... אין להם קצב. אז קפצתי על האוטובוס הראשון הביתה. אחרי כמה זמן של בהיהה ממושכת במסך המחשב, נהייתי רעב. אז ירדתי למטבח, וראיתי את המחבט על הכיריים יופי, חשבתי לעצמי. אני יכין חביטה אז פתחתי תמקרר למצוא ביצים (הם בכלל לא במקרר) אבל ראיתי סלט עוף חביב למדי, החלטתי לטגן אותו במקום איזה רעיון מטופש זה היה. זרקתי, והלכתי למקרר למצוא ביצים... הם הכלל לא במקרר!!! שלקתי שתי ביצים להתחלתי לערבב, חשבתי לעצמי.. "למה שאני לא ילך לסופר מעבר לכביש ויקנה עוף בגריל ויחתוך אותו וישים בחביתה?" "רגע, למה שאני לא פשוט יוכל את העוף בגריל?" "למה לקנות עוף בגריל אם אני מכין חביתה?!!" בסוף אכלתי את החביטה יש לי שיעור נהיגה עוד חצי שעה, ראשון כבר שנה וחצי אני נוהג עם אבא ואמא.. נראה מה המורה יחדש =) הייתי צריך להוציא את זה מהמערכת. אף אחד לא אונליין באי סי קיו!

נעמצי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

קרעת אותי יונתן! יונתן סע הביתה....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Odish16

New member
חחחח קוקי! P:

היום שהיה לך בבית ספר עדיף מהיום לימודים..מו הא הא הא..בעעעעע חחחחחח ויש לך רעיונות מוזרים באוכל..חביטה ועוף בגריל? עצות: אם יש לחמניה..(לא נראה לי שיש ממש בנורבגיה..הממ) תכין לחמניה, חביטה וקטשופ.מממ! נראה לי שכבר נתתי לך תמתכון אי פעם..פחח..בעע, יש לי מצב רוח היום..ווייפפיייי! לפחות היה לך בתיאבון.? מיאו..(סורי קאט) בהצלחה בשיעור נהיגה..למרות שנראה לי שאתה בבית כבר..הממ! ובהצלחה עם הרשיון וכאלה..חיחי..בקרוב P: אני מנצלת הודעה לכתיבה של מה שהיה היום..בערך לבשתי בגדים סקסיים (נגיד) חצאית שחורה, גרביונים שחורים, מגפים שחורות, חולצה שחורה רשת מגניבה, מעיל "מאטריקס" (לא מהעור..חחח) 2 צמות, וכובע אפור חמוד בהחלט..(נו אז מה! לא היה לי שחור!) איפור חזק! הרבה שחור בעיניים ליפסטיק כהה.. ואיחרתי לאוטובוס! בעע, 2 מעלות! לחכות רבע שעה! זרגים! בכל אופן... המורה הסקסי שלי כתב על הדלת :"לכל המאחרים..... אנחנו בחדר מחשבים".. חח ירדתי בזריזות..(יה רייט) מהמדרגות..לא במעלית! ח"ח לי.. והמורה היה שם.. חחח דפקתי הליכה איטית במדרגות.. עם מבט קשוח בעיניים.. והוא דפק כזה חיוך ואמר.."היי היי" פחחחח כולם היו מופתעים לראות אותי ככה..פחח.. איי השיעשוע העצמי..בלעע. ו3 ערבים ואיזה סומלי אחד התחילו איתי..פייכככסססהההה!! ומחר יש לי מבחן.. על 40 עמודים...לא התחלתי להתכונן..הוא גם בעלפה..כוסאמק! יאללה..ערב טוב.. מי שקרא את זה בכלל..חחח ומזל טוב לליבי! סורי על ההצתה המאוחרת! עדיף מאוחר מאשר לעולם לא..:)

חצאית בשתי מעלות?!

מיי גודנס, אני אפילו לא מסתכלת על החצאיות שלי לפני אפריל.

Queen Alice

New member
קנדים-

יסתובבו עם גופיות כש-10 מעלות בחוץ ויתלוננו כמה חם להם.... וגם אצלי בבית ספר, רוב הבנות הסתובבו היום עם חצאיות מיני כשבחוץ שלג ואפילו בלי גרביונים...בררררררר...

חחחח../images/Emo72.gif

מעניין אז איך הם ירגישו שהם יגיעו לישראל אם חם להם ב 10 מעלות

למעלה