אוכל, שתיה, ושמשיה

t3h d00d

New member
אוכל, שתיה, ושמשיה

אז תגידו, מה האוכל הכי נפוץ בחבורה? בין הדמויות, לא השחקנים. מה האוכל האהוב על הדמות שלכם? שתיה?

ננסק

New member
טבק מיזרי, כמובן!

בינינו הזוטונים, אין כמו טבק מיזרי - אבל רק בתוך מקטרות מקוריות של בונק המיזרי, כמובן. אל תיתן שיעבדו עליך!

DDN

New member
../images/Emo13.gif צבי!

בקבוצת נוסגות', לפחות כשז'אן פול וג'ורג' היו בה, היה את המנהג לצוד צבאים גדולים. הם אכלו כל כך הרבה צבאים כשכבר נמאס להם, ומכאן המשפט המיתולוגי: "איכס! צבי!" (ז'אן פול היה דמות שלי שם) בכל מקרה, הדמויות שלי: אלכסנדרה (מודל 2005): אין לה צורך במזון, אין לו ערך תזונתי עבורה, אבל בלוטות הטעם שלה כן עובדות, נמצאת כרגע בפטיש של אוכל מקסיקני. אקונח - כל דבר עם בשר, רצוי אפילו מדמם עדיין. ואריס - אין לו העדפה ספציפית. כאחד שהגיע מעוני, אין לו העדפה גדולה. קרליטו - צמחוני. יכול לחיות יופי על ירקות. דומיניק - המאכל האהוב על דומיניק זה נזיד קוואי. אבל זה מאוד נדיר מאז קוואי עזב את החבורה. . ..

t3h d00d

New member
למה הוא עזב?

השחקן עזב? או שהדמות החליטה להסתובב לבד?

DDN

New member
לצערנו הרב

השחקן הוא זה שהיה צריך לעזוב.

DIDGIN

New member
המשפט האחרון שלך

מעורר אסוציאציות לא סימפטיות לגבי קניבליזם.

SabreRunner

New member
אוכל, שתייה, חייזר, יצור

דורוס - "דגים. להיות דייג רוב חייך יעשה לך את זה." אכיון - "כל דבר חי, רצוי כמה שיותר מונחה טוב." להב - "הממ... לא חשבתי על זה , למען האמת." לייטר - "המבורגרים, פיצות, סנדוויצ'ים, כל דבר עם הרבה קלוריות." פּייר - "אני דווקא משתדל לאכול בריא."

למעלה