אוכל של פעם...

• פותח הנושא lilo
  • פורסם בתאריך

lilo

New member
אוכל של פעם...

אולי מישהו מכיר מסעדה שבה אפשר לאכול את כל המאכלים המסורתיים? מסורתי של יהודי יוון הכוונה... מישהו מכיר?

avielss

New member
אפרופו אוכל....

אוי אפרונטי קומידה אי מסנטי אלדו דה לה טלויזיה אן קומיינדו..ויני אונה פרוגרמה דה דוגמן קה סיימה ירון פינק ממירי אן ל אספזו...אסטה קדימסיס מקיטו לה גאנה דה קומר

angelici

New member
חחח,,אביאללללללללללללללללללל

ממטאטס אגורה טינייה אלגודון דקוסמטיקה אין לקארה קון מכשיר דאדים אי טודו מקיו אין בשו דלריזההההההההההההההההה
אגורה קוררה אל נומירו

מואיס

New member
נו סווס לוקאה מירר קרידו ../images/Emo6.gif

אי און ערוץ כה סיימה ערוץ האופנה אסטה ערוץ נו אס ערוץ האופנה , הס פורו(ואני לא מתכוון לתנור) רך. סי לו ווס מירר, טיווה ויניר אל תאבון פישין

רחילו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אביאליקו סיטאנז אידיאה

דאזרטה דוגמן - נו קומאס סי נו- קומה קרידו אי גוזטה דה לה וידה

רותי ב.

New member
לפעמים כשאין לי מצברוח,

אני נכנסת לפה, ופתאום מצליח לי לחייך ולצחוק... אביאל, טו טייניס איל פרופיטו די לה אלמה אי לה 'רוח'... אי אסטוס טומאן קאדה קוורפו די דוגמן...
לך יש את יתרון הרוח והנשמה וזה לוקח על כל גוף של כל דוגמן

tsiporganeden

New member
אל אספז'ו או ירון פינק? קן טה קיטו

לה גאנה? אמה אס אונה קוזה בואנה פארא קה סה קיטה לה גאנה, אה מירר אה אל אספז'ו אנטיס דה קומר, אנסינה סה וה קיטר לה גאנה, אי ואמוס אה קומר פארא בביר, אי נו בביר פארא קומר, חחחחחחחחחחחחחחה

מואיס

New member
המסעדה נקראת ויטושה. זו מסעדה

בולגרית והיא נמצאת ביפו ברח' יהודה הימית מזרחה לשד' ירושלים בגדה הדרומית בתאבון

avielss

New member
וידבה א אל קסטה פלקו פלקו

אי יו בלי עינרח טנגו מונצוס מקורות דאסטו מאיזי להתבעס אמא קואנדו פאסארון לוס איינרבוס קומי קואנטס ביסקוויס

Sarika

New member
אביליקו, איי מוריר קרידו....

מוזוטרוס טקריימוס ביאן אנסינה,אי און דיאה וואס אטופאר אונה מוצצ'יקה כטווה קיירר פור טו איכות(קווליטה?) סדיזה: "נו מירס אל קאנטארו, מירה לו קה איי אדיינטרו" כלומר: אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בתוכו.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifחיאשין אביאל..

אוטרה ווס קואנדו אסטאס קומיינדו (לבריאות) מירה או אל קאנאל קדישו מואיז- סטאן מוי "ויסטידאס" איה, טה סה ווה אבריר אל אישטאח
או קאנאל דה היסטוריה
אסטה דוגמן פלאקו אז ווייז'ו -אי טו מנסבו אי נו אז אדבוקאט!!

למעלה