אוכל של פסח

אוכל של פסח

טוב, אז אחרי שאמא שלי נתנה לי פשטידה של פסח ("לא, לא, זה טעים! אז מה אם זה חום אפרפר?") רק בשביל לגלות שיש לזה טעם של גרב, הבנתי שבעצם המאכל היחיד של פסח שאני מוכן לאכול הוא טוסט מצה. אז אני פונה אליכם, אנשים טובים, בבקשה לעזרה: בבקשה תתנו לי מאכלים (שהם גם אכילים) כשרים לפסח, כדי שאצליח לשרוד את האסון הקולינרי הזה שמתקרא חול המועד?

De-Panther

New member
פיתה?? לחם זה מגעיל|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

אבל אם אתה חייב משהו שמתקשר למאכלי הפסח עצמם אז מה עם מצה רטובה?? ויש הרבה דברים רגילים שלא קשורים לחמץ... מה למשל עם סטייק וצ'יפס??

As I Am

New member
הממ, ננסה לסייע לך שם. ../images/Emo103.gif

מצה מטוגנת [מצה-ברייט, בשם ההמוני יותר], פיצה ממצות [זה אלוהי, בחיי], משהו מוזר שסבתא מכינה ונקרא פתות, ובטח אפאחד אחר פה לא מכיר אז אני לא אטרח לנסות לפרט. גם לפורר מצה בתוך מרק זה די נחמד. :> הממ... בטח יש עוד כלמיני. יש גם דברים שלא מכילים מצות. חרוסת זה איכותי-משהו. ^-^ והפייבוריט האישי שלי בסדר פסח - יין. המוןהמון יין. נייהא. :>

Kouryuu

New member
פתות~

אחשלי מכין אתזה ממלוואח והרבה גבינהזעתר ושיט שכזה בימי חול. זה בסדר, זה (למרות שזה ממלא להחריד, פוי. >.>). כן, חרוסת איכות, דווקא בגלל שאין בזה שומדבר המזכיר אפילו קמחמצות (אגוזים טחונים זה *לא* נחשב! >-<). יין זה פוי. רק וודקה זולה עם קולה זולה עוד יותר בשבילי, תודה. :>

Thestral

New member
פתותו../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

סבתא שלי מכינה מצה בנסקפה

Kouryuu

New member
אין כאלה. :>

(חוץ מצ'יפס, אולי, אבל זה מאכל של יומיום ממילא. אנחנו גמלא אוכלים קטניות, כי אנחנו אשכנזיים מסריחים, אז לגמרי אין מה לאכול. :| אם אני אתעב צ'יפס אחריי החג הזה, באמת לא ישאר לי יותר מה לאכול. ;;).

חרמזעלעך.... ../images/Emo57.gif

זה מין קציצות כאלו מקמח מצה, ואין לנן טעם של גרב. השאלה היא רק איך מכינים אותם. אני חושבת שזה רק קמח מצה, ביצים ומים-אבל לא סגורה על זה...

Thestral

New member
כבד קצוץ../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

במצה רטובה. גפילטעפיש עם סלק^-^ אגוזי מלך, ולא לאכול כשר לפסח

Gizmo16

New member
ממ..../images/Emo28.gif

עוף, צ'יפס, תפוחי אדמה, שוקולד, ירקות, פירות, קציצות, ועוד ועוד... ממש לא חסר מה לאכול בפסח... לי אישית אין בעיות חוץ מהעובדה שאין על מה לשים את החומוס..
ואני מוקפת באוהבי מצות ארורים
ובמחשבים מעוותים שלא כיף לכתוב בהם:-\

12111 מיכל

New member
אני...

אוכלת בעיקר סלטים, אני שונאת מצות חוץ מטוסט מצה אז אני עושה סלט ירקות. ואחרי זה אני אוכלת 3 עוגיות בוטנים זה משביע מאוד. ובצהרים אני אוכלת רגיל שניצל, עוף, קציצות, וזהו.

למעלה