אוכל רחוב בפריס

Arfilit

New member
אוכל רחוב בפריס

שח-מט הזכיר קוראסון שקדים - ומיד עברו לי בראש אוכלי הרחוב של פריס - ולדעתי - אין אין אין - אין אין אין - כמו קרפ עם נוטלה!!! פשוט אי אפשר ליפול! כל "קרפייר" מתחיל בכל פינת רחוב נידח - יכין לכם קרפ נוטלה - שיפיל אתכם - כי כפי שאמרתי - אין כמו קרפ נוטלה! (ולשים לב - לא שוקולד סתם - כי אם נוטלה). במלוחים - מבחינתי מנצח ה"גָלֵט" (קרפ מלוח) עם גבינה נקניק וביצה (ויסלחו שומרי הכשרות). השאיר לי טעם של עוד.

פינליש

New member
זה מזכיר לי משהו מצחיק:

ביום שהשתחררתי מהצבא נסעתי לפריס. כי מייד אחרי השיחרור ידעתי שאני נכנסת לשלוש שנים של לימודים. את הקרפ הראשון שלי אכלתי ברחוב שם, עם נוטלה. ואני זוכרת שכשחזרתי לארץ, כולם היו נורא סקרנים איך היה כי למדתי אומנות בבית ספר, אחר כך המשכתי בלימודי אומנות ועבורי פריס הייתה דבר ראשון לראות את הלובר ואת המונה ליזה. ובמקום לספר איך ביליתי יומיים שלמים בלובר וכמה התרגשתי מהתמונה ליזה סיפרתי לכולם על הקרפ עם הנוטלה. עד היום כשנופל לידיי איזה קרפ אני נזכרת בחיוך בפעם הראשונה שלי בפריס. אכן דבר ענק ומתוק. נ.ב כמה שמרגש היה לראות את המונה ליזה זאת גם הייתה אכזבה מרה. היא הייתה הרבה יותר קטנה ממה שחשבתי והיא הייתי מאחרוי מלאה מסגרות עם מיזוג ושומר. אבל יש תמונה

liti

New member
והמונה ליזה שלי

כשאני הגעתי ללובר, הסתבר שהוא סגור
מאז, המונה ליזה שאני אוהבת היא זו עם השפם, של דושאן.

פינליש

New member
../images/Emo13.gif יש לי רעיון

בתום שנה ראשונה ללימודים הגשתי פרויקט סיום בציור, את המונה ליזה מעשנת גראס. אם תרצי זיכרון אחר מהמונה שליזה אני מוכנה לתרום לך את הפרויקט גמר שלי, לדעתי הוא בבית בתולי במחסן של הורי.

Giggle Loop

New member
אפשר גם או שיש ארק עותק אחד ?

אפשר אולי לעשות מכירה פומבית ...

גידי42

New member
ואני לתומי חשבתי.......

שהמונה ליזה שלך זה הפוסטר שלי התלוי מעל מיטתך ושברגעי האושר והסיפוק הכי גדולים שלך את מתבוננת בו.... מי זה דושאן ועוד עם שפם לידי?

liti

New member
בוא ואערוך לך היכרות,

הנה הציור המדובר והנה הסבר קצר על מה מדובר (עם תמונה יותר קטנה ופחות טובה). תודה שבזה יהיה לך די קשה להתחרות!

Amoureuse

New member
אצלי רק עם קרם ערמונים

הקרפ הכי שווה בעולם שלי: קרם עם Creme de marrons. אבל צריך לשים לב שהקרפייה מכין לך טרי ולא מחמם אחד מהערימה שכבר מוכנה לו בצד!

קרפ בקניון איילון...

בחול המועד פסח הסתובבנו בר"ג ובקניון ראינו קרפ עם נוטלה (מול הקולנוע) אני מקווה שזה בגלל שזה היה סוג כשר לפסח כי זה היה בטעם נורא! אני מקווה שהקרפ בדיזינגוף עוד קיים כי שם הוא היה נפלא (+אגוזים)

mocko

New member
אומנם לא בדיוק אוכל רחוב

עם כל הכבוד לקרפים , אבל אין בפריס על בית-קפה\גלידריה של אדון ברטילון באיזור סנט-מישל . המלצריות הכי אנטיפתיות בעולם ( דווקא מצא חן בעיני , מין פולקלור של המקום
) , מוכן לשלם הרבה כרגע כדי לטעום שוב מסורבה המישמיש שלהם ..

למעלה