אוכל קדימה אוכל...

בנצ100

New member
אוכל קדימה אוכל...

לא שליוגי היו אי פעם בעיות אכילה, אבל אני חייבת להשוויץ - גם בתמונה וגם בזה שאנחנו כבר אוכלים בידיים, נורא יפה - לחם, פסטה, ירקות מבושלים, פירות חתוכים, והחידוש האחרון - גבינה לבנה. כל האיזור נראה כמו איזור מוכה אסון, אבל הילד מאושר, אוכל לתיאבון ואמא מרבה נחת...

נוריה

New member
אני חייבת להודות

שהילד שלך נראה ממש כמו ילד מהפרסומות מאירופה...

או, הנה עוד מיכוער שדוף

איזה מבט מהורהר
אני נמסה כאן... את חייבת לנו גם תמונה עם גבינה, לפני, בזמן ואחרי. לטיפולך.

בנצ100

New member
בהזדמנות... ../images/Emo8.gif

בד"כ אני עסוקה במיזעור נזקים סביב ההוללות. יש לי תמונות אוכל ישנות, אבל הגיע הזמן לעדכן באמת. אני זוכרת את התמונות של המופלטה עדיין מתקופת ה"הוא התחיל לאכול מוצקים!" נכון שהייתה כזו?

תמי ס

New member
וואי וואי וואי

איזה ילד מדהים, מדהים. הוא כל כך יפה, והתמונה משגעת. גם אנחנו התחלנו לטעום אוכל אמיתי (אל תגלו, יהלי רק בת חמישה חודשים), בינתיים שרדנו גזר, תפ"א, וגם בטטה (לא ממש כארוחה אלא רק מספר כפיות) יהלי החליטה שכל מה שבא בכפית הוא מעניין.

בנצ100

New member
גם אצלנו ככה

מה שאני אוכלת בהכרח יותר מעניין ממה שהצעתי לו. יוגורטים מתוקים הוא עוד לא מקבל, והוא עושה לי כאלה עיניים נוגות כשאני אוכלת כזה, שהלב יוצא אליו...

סינטה1

New member
תגידי לי בנצ...

למה לכם לעבוד? תציעו אותו לפרסומות תרוויחו הרבה יותר ...
הוא מהממם!!!!

בנצ100

New member
מכירה מישהו שרוצה לשלם?

כי אין לי התנגדות לנוח כשהוא עושה פוזות...
אני פשוט לא מכירה אף אחד שמתעניין...

ברבי28

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif ../images/Emo57.gif

איך ?? איך עדיין אין בפורום הזה אייקון ל "טפו טפו טפו" איחסה איזה ממטרות פולניות נהיינו כולנו !!! איזה מדהים !!!!!

נעמולה

New member
ילד נחת...

אני מציאה להחליף את התינוקת של גרבר לאלתר ביוגי...ילד פרסומת.

שזה אי אפשר לתאר... הוא משגע!

טפו טפו טפו
רואים כמה שהוא מאושר, בנצ - עשית עבודה לתפארת מדינת ישראל!

1ויוי

New member
גם משוויצה באכלן העצמאי שלי

יהלי בעקבות מה שהוא רואה בגן החליט להיות מנומס ולעבור ממאכלי ידיים לאכילה בכפית לבד!!(אוי ואבוי אם אמא נוגעת לו בכפית - באותו הרגע הארוחה הסתיימה) כשהילד מרוצה אז גם האמא מרוצה למרות האיזור מוכה אסון שבנצ הגדירה והיוגי הזה-ילד לפרסומות - חובה!!

תמי ס

New member
אוי אוי אוי, איזה ילד קסם

מעניין איך תגיב אמא של יהלי כ. כשהיא תתחיל ללכלך לה ככה... אצל הייקים זה לא עובר... האם להתחיל לעשות לעצמי הכנה נפשית לקראת המריחות???

רונה 4

New member
אוי, בנצ, אני נמסה...

איזה עיניים ואיזה מבט שיש לו
. הגעתם לחלק הכי כיפי, כשהם אוכלים בידיים לבד. והאיזור מוכה האסון - כל הכבוד על הקוליות כבר בילד הראשון. אצלנו עם שני, לא הרשיתי לה להתלכלך אפילו טיפונת. רק בילד השני נפל לי האסימון, ועכשיו אני מה זה נהנית לראות אותו הופך את המגש והרצפה שסביבו לשדה קרב.

בנצ100

New member
טוב זה כי הוא באמת השני...

(זה הבדיחות הציניות שלנו... סליחה מראש)

רונה 4

New member
המחשב שלנו קרס ורק עכשיו אני רואה

את התגובה ה"שחורה" שלך. אוף, השארת אותי עם הפה פעור לרגע... אבל כנראה שזה באמת מה שנותר לנו..

למעלה