אוכל קדימה אוכל

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
אוכל קדימה אוכל

כן כן כמו שבטח כבר סמתם לב N0 הוא שמאלני יפה נפש (ודיסלקט) ולא סתם יפה נפש שלא אוכל בשר אלה יפה נפש שמשתדל גם לא לאכול מוצרי חלב. ועכשיו N0 רוצה לדבר איתכם על סוגיית הטופו מין גוש של כלום בטעם של כלום שפשוט אפשר לעשות ממנו הכל. מאז שN0 חצי טבעוני העבודה של מזכירת המוסד בהשגת אוכל קשה יותר (או קלה יותר בהתחשב בזה שהיא מנסה לקנות בדיוק את מה שN0 לא אוהב) אז N0 החליט להתחכם ולתת לאשת המוסד רשימת קניות מפורטט של מוצרים זולים וטעימים שהוא אוהב אך מה לא רק שמזכירת המוסד קנתה מוצרים יותר זולים ולא טעימים גם במוצרים שN0 רשם היא הצליחה להתחכם. בתחילה N0 קיבל טופו בטעם שמנת בסיסית (וחלב זויה של משק צוריאל יאק אל תגעו בו גם אם ישלמו לכם) שהיה די טעים וסביר ואז נגמר מה עשתה מזכירת המוסד הלכה לקנות עוד ממרח טופו בטעם שמנת אבל מה לא בסיסית אלה שמנת בטעם אבוקדו יאם יאם חשב לעצמו N0 בעודו פותח את ממרח הטופו אבוקדו ואז להפתעתו הרבה הוא גילה משהו נוזלי צמיגי שנראה כאילו הרקיב לפני שנה ואת הטעם N0 מעדיף לשכוח אבל הוא רוצה לשאול משהו שמאלנים יפי נפש אחרים יותר מידי יפי נפש לN0 למה לעזאזל לעשות ממרח טופו בטעם אבוקדו למה לא לעשות ממרח אבוקדו בטעם אבוקדו איפה פה הלא אורגניות איפה פה הרצח ממתי יש בשר חלב או בייצים בממרח אבוקדו למה ללכת על חיקויים שעולים פי 10 שאפשר ללכת על הדבר האמיתי N0 מבין למה אנשים לא נעשים צמחוניים בגלל שהם קונים דברים שהם יכולים לאכול ויש רק שעשויים מטופו וסויה ואח``כ בוכים שזה לא בטעם המקורי. ולכן N0 צועק לכל עם ישראל די לטופו בטעם אבוקדו ולמשחק המקורי שהגיעה עכשיו מאמריקה פוקימון טאזוס בדיוק כמו פוגים רק מקורי. N0 נ.ב לN0 אין עכשיו אוכל בבית כל היום לא היה לו אוכל בבית ברוב המקרים הוא היה מבקש תרומה של אוכל מאנשים אבל בגלל שעוד חצי שעה הוא הולך לאכול סנדוויץ בסנדוויץ בר (הוא חשב לשתף את כולכם שתדעו כמה כיף לו ) הוא שמח. N0

משהו מרגיז אותי

באנשים שכותבים גוף שלישי... לא יודע... זה מראה על הרגשה של ניכור מהחברה, של אני זה לא אני, אני זה הוא שם בצד. אולי בגלל זה מגירת הנעלים של הפורום נפתחת לעיתים נדירות?

Mind_Thief

New member
אני מסכים...

גם את mind_thief נורא מרגיז כל הקטע.....כאילו אנשים יותר נעלים מאיתנו אנשי הפורום הפשוטים שלא יאה להם להשתמש בגוף ראשון...

חתולית

New member
לא=nO

על זה לא חשבתי. כן. nO, שאותו אני דווקא מאוד מחבבת, מרגיש עליונית? לא נראה לי, אבל כן נראה לי שהוא מרגיש *אחרת*. אחרת מכולם פה. לאו דווקא עליונית, אולי נחיתות. nO הוא שליח של עצמו, ולפי דעתי nO האמיתי יותר נחמד. מה אתה אומר, *לא* יקירי?

N0

New member
כן ולא

N0 לא מרגיש נחיתות חס וחלילה הוא פשוט מרגיש לו שייך אנשים לא שמים לב אליו הוא היה יכול להיות אחד מהחפצים האלה במשחקים שצריך לנחש איזה חפץ חסר ואנשים פשוט לא היו שמים לב אם N0 היה חסר או אם הוא בכלל נמצא N0 הוא מסוג האנשים שתמיד שואלים איפה הם למרות שהם כבר שם האנשים שמעלים איתם זכרונות על כמה היה כיף איתם במקומות שהם מעולם לא היו. אז כן יכול להיות שצדקת אבל N0 לא חשב על זה עד עכשיו הוא בכלל מעדיף לא לנסות לנתח את עצמו יותר מידי N0 לא טוב בלנתח אנשים (שלא לדבר על לקלף תפוז) מה שN0 היה רוצה לציין זה שN0 זה לא *לא* ו*לא* זה לא N0 הוא יודע שזה די מבלבל אבל N0 זה קיצור של ביטוי קצר גם ככה שפשוט אין לו אף פירוש יאה בעיברית ולכן N0 מעדיף שלא יתיחסו אליו כ*לא* ואם אפשר גם לא ינסו לתרגם את השם שלו לעברית. נסיך האופל משמיד העולמות ויוצר תהומות חסרות תחתית שתמיד נופל לתוכן כסף קטן N0

N0 = No 0ne?

חשבת שאפשר גם פשוט להגיד בעברית ``אין (N) אפס (0)``? נעל, חברת איגוד המנוכרים בגוף שלישי

N0

New member
משהו שמשמח אותי

מצטער פושע מחשבתי אבל אין מה לעשות N0 ימשיך לכתוב על עצמו בגוף שלישי (חוץ ממכרים בהם ממש לא נראה לו) כי מה לעשות N0 לא רואה שום צורך להזדהות עם עצמו הוא בקושי מכיר את עצמו מספיק כדי לדעת מה הוא חושב אז זה עוזר לו לברוח. מפריעה לך אז תחשוב על זה שאולי N0 הוא N0 ומי שכותב את הדברים האלה הוא רק שליח של N0 שרושם אותם בשבילו הוא רק השליח שמעביר את המסר מאיזה מקום נידח שאי אפשר לדבר ישירות ממנו. ובכלל N0 היה רושם על עצמו בגוף אחר אבל הוא לא מסתדר עם הגוף הרביעי והחמישי רק השלישי מתאים לו בול בדיוק על המידה כאילו מישהו לקח כפפה ושם אותה על הרגל. ובכלל כל הרעיון הזה של לכתוב בגוף שלישי זה בכלל איזו שהיא העתקה אם אפשר לקרוא לזה N0 קורא קפטן אינטרנט וכמו שכולם יודעים הקפטן כותב בגוף שלישי ואם הקפטן כותב ככה מי N0 שיתווכח (למרות שהקפטן הוחלף ועכשיו הוא ממש מעצבן וN0 כבר לא קרא אותו מאז). אז זהו אני מקווה שלא תעצבן יותר מידי ושלא יהיו לך חלומות רעים הלילה. אדם שכותב בגוף שלישי (לשעבר נסיך האופל מן הביצה השחורה אשר בעמר היער המקולל שורץ בעטלפי גהנום) N0

חתולית

New member
יש בזה משהו

יש בזה משהו. מעצבן אותי הדיבור של nO, אבל הוא אחלה בן אדם שבעולם. באמת.

Black Star

New member
שאלה בנוגע לטבעונות

מה בדיוק המניע שלך בטבעונות? כלומר, מה הסיבה שאתה מנסה להפוך לטבעוני...? מעניין אותי לדעת :)

חתולית

New member
טבעוני/צמחוני

אני לא יכולה לענות בשם nO, אבל אני רוצה לספר לך ממה רוב האנשים נעשים טבעונים. ולמה אני צמחונית. אנשים נעשים טבעונים כי יש להם שמץ של רחמים. כי הם לא רוצים שתהיה התעללות. אני לא חושבת שביצים הם התעללות בבעלי חיים או ששוקו, אז אני (אני, כאן אני לא מדברת על אחרים) צמחונית, ולא טבעונית. למשל הפרות ביטבתה, חבל שאתה לא מכיר אותם. הם כאלה מתוקות! וממש לא רע להם שם. הם מסתדרות לבד בשורה ליד מכונת החליבה. אז למה שלי זה יפריע אם להם זה לא מפריע? תחשוב על זה.

N0

New member
למה לי פוליטיקה עכשיו

כן כן N0 שמאלני אבל הוא לא חושב שיש אף מפלגה שמיצגת את הדעות שלו כמו שצריך או ראש ממשלה. לפני הבחירות N0 עמד בצמתים וחילק סטיקרים של מרצ נראה לו אחלה וסבבה לפעול למען מפלגה שנראית לו אחלה תילחם בכפיה הדתית ותעשה שלום. ואז עברו הבחירות ואותה מפלגה החליטה לשבת בממשלה עם ש``ס עכשיו N0 זועם לו הבטיחו שמרצ לא תשב עם ש``ס והוא יודע שלש``ס יש 17 (אחד יותר אחד פחות) ואין שום סיכוי שיבחרו את מרצ על פניה וזה עבר את הצפי אבל מה הבטחתם תקיימו איך לעזאזל מפלגה רוצה לתת קונטרה לעמדה שהיא אפשר לסמוך על ההבטחות שלה ועוד הבטחה כל כך בסיסית אח``כ הם גם עיצבנו אותו שהם איימו לפרוש מהממשלה (ופרשו) איך אתה יכול לאיים ולפרוש ממשהו שבכלל אתה לא אמור להיות שייך אליו. עכשיו יש מפלגה בשם חדש שN0 לא ממש מכיר את המצע שלה אבל היא נראית לו תחליף הולם כשזה יתחיל להיות חשוב הוא יבדוק אותו. ובקשר לראש ממשלה N0 לא היה נוגע באף מישהו שקרוב להיות מועמד עם עט ליזר מכובה. N0 נ.ב N0 החליט להיות טבעוני כלדעתו חלב זה התעללות אין מה לעשות עד כמה שהפרות שמחות שחולבים אותן (כי אין מה לעשות הגוף שלהן כבר עוות כל כך שאם לא יחלבו אותן הן יתפוצצו) הוא לא חושב שפרות שחיות במכלאות שמחות יותר מידי גם אם הן מקבלות מספיק אוכל ונראות שמנות ובריאות ושלא לדבר על תרנגולות וביצים שמי שראה את הסרט צ`יקן ראן אז הסיבה היחידה שהחווה שלהם היתה בהפסדים זה כי הם התנהגו לתרנגולות נחמד מידי. N0 אומנם גם חושב שחומרי הדברה זה רצח אל מה לעשות גם ככה ה 11 שקל לחלב סויה נורמאלי גורמים לראש המוסד להתחיל לקטר על המחסור בתקציבים ביום שN0 יתחיל לדבר על פירות אורגניים הוא ישלח לחדר 407 ואתם יודעים מה קורא בחדר 407 . N0

חתולית

New member
nO, אתה אחלה

nO, אתה מה זה אחלה. הייתי מתחתנת איתך. איזה מפלגה היית בוחר אם היית יכול להצביע (או שאולי אתה כבר יכול)? ומכל החברי כנסת, איזה ראש ממשלה?

למעלה