אוכל צרפתי? כדאי לי?

greywolf

New member
אוכל צרפתי? כדאי לי?

בפורום "תרבות צרפת" מתחיל דיון על איזה אוכל צרפתי כדאי לי להכיר בתור מישהו שאוכל אנין טעם אינו מוכר לו ביותר. אשמח לקבל המלצות גם מכם

גידי42

New member
זה מאד תלוי

איזה סוג של אוכל את מעדיפה. "אוכל צרפתי" זה יותר סיגנון בישול והגשה. חומרי בגלם הבסיסים הם בשר, דגים, ופרות ים, ירקות וכו'.אם תפרטי יותר אשמח לעזור. אגב אם תיתקלו שם בפורום, בבעיות או שאלות , תפנו לסוכנת שקשוחי שלי, הלא היא ליטי, וליועץ המישפטי שלי סיגור. ואם תסגרו את הפרטים הקטנים אשמת לשמש מרצה אורח...

liti

New member
המטבח הצרפתי ../images/Emo105.gif../images/Emo60.gif

כעיקרון, המטבח הצרפתי מחולק לאזורים כאשר לכל אזור בצרפת יש את מאכלים וסגנון בישול נפרד המייחדים אותו ומבוססים על היצע המזון המקומי, אך בגדול המנות הצרפתיות בכללן מוגשות כשהן קטנות בגודלן אך הושקעו בהן מאמץ ומחשבה רבה על מנת להביאם לרמה גבוהה ככל שניתן. צרפת מאופיינת בגבינות שלה (כל אזור מאופיין בגבינות ובטעמים שונים), בלחמים ובמאפים, במאכלי הים והבשרים שלה, בכבד האווז (פואה גרה) כמובן ובל נשכח את היינות. אני ממליצה לך להעלות את הרשימה שקיבלת על מנת שנענה תשובה יותר ספציפית. חשוב לציין כי המאכלים הצרפתים בהרבה מקרים אינם מתאימים לחיך הישראלי ומי שעדיין לא טעם מהם מומלץ לו להתאזר בסבלנות עד שיתרגל לטעמים החדשים וילמד להינות מהם, כך שאל תתאכזב אם למשל תטעם גבינה שאמורה להיות מדהימה והיא לא תהיה לך טעימה כלל.

liti

New member
ולגבי גידי...

מוכנה לעשות לכם הנחה יפה עקב הקשרים שיש לפורום שלנו עם המנהלת של פורום תרבות צרפת אבל ההנחה תקפה רק בשבוע הקרוב (מה לעשות הביקוש גדול וכמעט אין לו מקום פנוי ביומן). או-רוואר!

למעלה