אוכל = סקס

yanivvivi

New member
אוכל = סקס

יש האומרים כי צורת האכילה שלנו מתארת איך אנחנו עושים את הסקס שלנו אני שואל איך אתם אוכלים ? האם אתם מנומסים עם סכין ומזלג ושום פירור לא יוצא מגבול הצלחת מה שיעיד של שמרנות בסקס או שאתם אוכלים איך שבא לכם נעזרים בידיים מוצצים אצבעות תוך כדי האוכל , נותנים לטחינה לנזול בזמן שאתם אוכלים מנת פלאפל אז איך אתם אוכלים והאם לדעתכם יש אמת בדבר ????

א פרח

New member
הכל תלוי בטיב וסוג המזון

בדיוק כמו שזה תלוי בטיב ובסוג הפרטנר.

העיקר בלי עובש!

ויותר חשוב...לא למצוא פתאום שערה באוכל

Fenris

New member
../images/Emo128.gif זו כנראה טעות...

אני אוכל מהר ומסודר. אבל בסקס....

benzba

New member
■ אוכל 3 ארוחות ליום. אבל סקס...?

הייתי מת לקבל 3 פעמים ביום, כל פעם שאני נצמד אל חברה שלי עם איבר זקור ולוחש לה מילות זימה באוזן, היא לא מסובבת את הראש אפילו (אולי כדי לא לפגוש את עיני העגל המתחנן שלי) ומפטירה, "אתה יודע שסקס זה יום כן ויום לא. היום...לא".

yanivvivi

New member
לפחות היא לא שמה לך שלט

כמו במשרדים אצלינו מעשנים יום כן יום לא - היום לא

benzba

New member
■ דוקא הפולניות חמות אש

(מנסיון מתוק) חבל שהיא לא פולניה.

benzba

New member
■ מצטער לא התכוונתי. ../images/Emo9.gif

מגיע לי עכשיו, עשר מלקות יבשות עם שוט לח. (חושף ת'ישבן).

איך אני אוכל ???

לרוב עם סכין ומזלג. אבל ! עוף ודגים אוכלים עם הידיים. אני מאלה שיושבים לאכול,חייב משהו מבד שאני אוכל לנגב את הידיים שלי בזמן ארוחה,במיוחד עם דגים ועוף. אני לרוב אוכל מסודר,אבל אפשר לקלוט אותי בזווית לפעמים מרים איזה גוש של אורז חם יש לפה עם היד. אני אוהב לאכול עם הידיים והרבה,אבל תלוי איפה ואיך. מה לעשות במסעדה מול אלף בני אנוש אחרים זה לא בדיוק זה,למרות שאני לא דופק חשבון.כי עוף ודגים אני אמשיך לאכול בידיים בכל מקום. אז מה זה אומר על הסקס שלי ? שאני שמרני אך פרוע לפעמים או שזה תלוי איפה אני נמצא ?

november76

New member
אוקיי, אז ככה

לפני שמתחילה בארוחה, לובשת את הסינר של הבת שלי.... אח"כ ניגשת למלאכה. אוהבת לאכול בידיים, מוצצת אצבעות תוך כדי האוכל <תמיד מוצצת
> נותנת לזה לנזול <אחחח הנוזלים האלה!!> ולבסוף בולעת הכללללל!
מה זה אומר עלי??

למעלה