אוכל מקסיקני

לורי25

New member
אוכל מקסיקני

הידעתם שבטורטיה מתירס לבן אין גלוטן וניתן להכין המון דברים מעולים איתה? בעצם הטורטיה האמיתית היא לא מה שאתם רואים בסופרים או מה שמוכרים במסעדות שמיתיימרות להיות מסעדות של טאקו זו טורטיה, שבעיקר האמריקאים אימצו לעצמם והדביקו לזה את המושג וכמובן בגלל שזה מקסיקני אבל בעצם יותר בשימוש האמריקאים היא נימכרת בעולם ולא הדבר האמיתי. בקיצור מה שאני רוצה להגיד זה שאם בא לכם את הדבר האמיתי לי יש את הכתובת. :) בתאבון

net the jet

New member
מה זה תירס לבן ? ממה שאני זוכרת

מ 4 שנים במקסיקו- יש שם שני סוגי טורטיות: אילו שרוב העם אולכ- מקמח תירס והן אכן ללא קמח, צהובות, בעלות ריח חזק מאד של קמח תירס. וטורטיות לבנות מקמח רגיל שהן מה שניתן למצוא גם כאן. סתם מסקרנות, בדקתי עכשיו במקפיא 2 חבילות שונות של טורטיות שיש לי בבית ( לילדים ) מהסוג ה"לבן".. שתיהן עם קמח. אשמח לדעת אם באמת יש סוג שהוא רק מתירס-אבל לא אילו בעלות הריח והצבע החזק

טורטיות מתירס לבן

פעם הייתה את החנות המקסיקנית על דיזנגוף ומכרו שם הרבה מוצרים מתירס לבן (ביניהם קמח, טורטיות וגם גרגרי תירס שאכן די לבנים). בזמנו קניתי לי, ממש לא צהובות ובקושי יש ריח.

לורי25

New member
טורטיות

זה אכן אותן טורטיות אולי קצת שונה אבל הבסיס אותו בסיס , פעם הינו מוכרים לחנות בתל אביב

לורי25

New member
תירס לבן

תירס לבן זה תירס לכל דבר פשוט שונה מהרגיל שאנחנו מכירים בנוגע לסוג הטורטיה היא אכן מה שאכלת במקסיקו אבל לא באותו חוזק של צבע וריח כי המוצר הוא לא תעשיתי הוא עשוי בצורה ביתית ללא תוספים, אך ורק קמח תירס

לורי25

New member
טורטיות בצפון

את הטורטיות ועוד מאכלים מקסיקנים שונים ללא גלוטן ניתן לקנות בקיבוץ תובל שבצפון או להזמין בתיאום טלפוני. לתיאום והזמנות: יצחק- 0545633960 או לטלפון: לורנה- 0507934802 שבת שלום :)

נועית7

New member
טורטיות בגלוטן פרי

לאחרונה החלו לייצר במיוחד עבורם (החנות אשר נמצאת בפ"ת) ואני אישית מאוד התגעגעתי אז קניתי השבוע, והן באמת כמו טורטיות רגילות.

לורי25

New member
ההבדל בטורטיות

נכון שם ניתן למצוא טורטיות ללא גלוטן. אך מה שהחברה שלי מציעה היא טורטיה מקורית העשויה מתירס לבן בלבד ללא תוספים. בנוסף לטורטיות החברה שלי מייצרת גם מאכלים מקסיקנים נוספים ללא גלוטן ובמחירים נוחים. מצ"ב מחירון של המאכלים שהחברה מייצרת.

נילוס11

New member
נגיד שאני מגיע לתובל

אז להיכן אני צריך ללכת לאכול או לקנות? האם צריך להודיע מראש? או שזה ישנו כל יום,או כל סופשבוע? לפני כמה שבועות טיילנו באזור תובל המקסים.

לורי25

New member
איך לרכוש את המוצר

אז ככה אם אתה רוצה לקנות אתה צריך להודיע מראש כדי שתקבל מוצר טרי, אתה יכול להתקשר לטלפון: 0545633960-יצחק או אליי 0507934802-לורנה או להזמין דרך מייל: [email protected] או בשביל פרטים. אנחנו עושים גם ארוחות מקסיקניות על בסיס מיזנון חופשי בקיבוץ , בהזמנה מראש, מינימום 20 איש, ובנוסף משלוחים לאזור המרכז פעם בשבוע.

לורי25

New member
מבצע מאכלים מקסיקנים ללא גלוטן

המחירים המופיעים במחירון הם מחירי היכרות והם בתוקף עד 6/3/07

למעלה