אוכל מוצק

limi10

New member
אוכל מוצק

היי אסתר, ניב בן 8 וחצי חודשים ואוכל מוצקים מגיל חצי שנה בנוסף להנקה כמובן. שאלותי הן: 1) כל פעם שמישהו מאיתנו אוכל לידו כל מאכל הוא מיד משמיע קולות של רצון לאכול גם הוא רוצה לטעום מכל דבר ואני לא רוצה שיהיו לו הרגלי אכילה לא נכונים ושישמין מידי....מה לעשות? אי אפשר לאכול לידו וכואב הלב אם אנחנו לא נותנים לו לטעום 2) הוא יונק מתי שבא לו ואין לו שום סדר בכלל רק בלילה כל 3-4 שעות הוא מתעורר כשהוא ישן בינינו ואז יונק ואנחנו עדיין ישנים כמובן האם זה בסדר שהוא יונק במשך היום מתי שבא לו ואין לו סדר למרות שזה כל בערך שעתיים שלוש אבל לפעמים יותר אז אני פשוט אומרת שהוא לא אכל מספיק בהנקה הקודמת ורוצה עוד לפני הזמן....אני בכלל לא מסתכלת בשעון ונהנת מכל רגע של הנקה.. סליחה על אורך השאלות ושטוב תודה לך מקרב לב

Answers:

YOu can give him different things to taste while you are eating as long as it is within the guidelines of what is allowed and what is not. At about age one year, he should be eating what your family is eating.​

niritcat

New member
תרגום: תשובות:

את יכולה לתת לו דברים שונים לטעום בזמן שאת אוכלת כל עוד אתם הולכים על פי מה מותר לו לאכול ומה אסור לו. בערך בגיל שנה הוא כבר יכול לאכול מה שמשפחתך אוכלת.

למעלה