אוכל לכלבים ללא חמץ

לאקי28

New member
אוכל לכלבים ללא חמץ

כן אני יודעת שזה קצת מוקדם אבל...
מחפשת אוכל ללא דגנים בכלל(אוכל יבש) בגלל פסח שמתקרב וכו.. לא בונזו כי שנה שעברה הוא לא היה מוכן לגעת בזה. אשמח להמלצות על: אוכל יבש ללא דגנים בכל ועדיף משהוא נפוץ שיש אותו בהרבה חנויות ולא רק בחנות פינתית בטיזנשלוך

zammy

New member
האם היית מסתכנת בהחלפת סוג אוכל לכלב רק לשבוע ימים?

מניסיון שלי- זה מוגדר כמעט פיקוח נפש.
סיכון שהכלב לא יגיב טוב ויפתח דלקת מעיים או קיבה.
&nbsp

אנ1נא

New member
לדעתי לא צריכה להיות בעיה אם מרגילים בהדרגה מראש

ואחר כך חוזרים בהדרגה למזון הרגיל. אם צצה בעיה מיוחדת במעבר, תמיד אפשר לשקול מחדש - אין סיבה להניח מראש את הגרוע מכל...
&nbsp
אגב, לי לא מפריע חמץ בפסח, אבל אני לחלוטין מכבדת מי שזה חשוב לו. אין סיבה להניח שהיא מזיקה בכך לכלב.

לאקי28

New member
ברור שלא רק לשבוע

זה לתקופה מסויימת ואם זה יהיה לו טוב זה יהיה לכל הזמן וכמובן שנרגיל אותו לאוכל בגלל זה שאלתי מוקדם(פסח זה עוד חודש).

KallaGLP

New member
אוריג'ן, גואו, נאו, טייסט אוף דה ויילד, אקאנה, מריק

להרגיל בהדרגה כבר מעכשיו.
שים לב לבחור את המזון ללא דגנים של היצרן, כי לחלקם יש גם מזונות עם דגנים.

שירן ל11

New member
חשוב לך שהאוכל יהיה עם תעודת כשל''פ?

יש לי חברה דתיה שבפסח היא מאכילה בבונזו כי הוא היחידי עם הכשר- לא אידאלי. אבל, יש מזונות מצויינים ללא דגנים בארץ-
נוטראם- סדרת total grain free
taste of the wild
now
go- יש מזונות ללא דגנים ויש עם, צריך לבדוק. העוף בלי דגנים לדעתי.
acana regional
מריק
ועוד ועוד. האם הכלב רגיש למשהו? מה הגודל שלו? פעיל? גיל?
צריך להתאים את רמת החלבון במזון לרמת הפעילות והגיל של הכלב. כלב ספורטיבי וצעיר צריך הרבה חלבון, כלב קטן ולא פעיל, עדיף רמה לא גבוהה מדי של חלבון (לדעתי, עד 30% זה מספיק להם ואפשר גם פחות).

לאקי28

New member
מזון כלבים לפסח

לא חשוב לי שזה יהיה בלי תעודת כשרות(אני מקפידה איתו רק על חזיר)
בונזו זה בחלט לא אידאלי בשבילנו כי הוא לא נוגע בו(לצערי רק לחברה הזו בגלל שהיא מאוד מוכרת בארץ נותנים הכשר).
הכלב לא רגיש לכלום אבל אנחנו מקפידים שמזון העשוי מחזיר ודומיו לא יכנס.
הוא בגודל בינוני ,מאוד פעיל(במיוחד בחופשת פסח יהיה לילדים הרבה זמן להפעיל אותו) ובן 4.(בשנה הראשונה לא מצאנו אוכל כשר לפסח בכלל ולכן הוא אכל אוכל ביתי(המון עוף ובקר) בשנה השנייה מצאנו מזון של חברתpro plan
כשל"פ (מאז לא מצאנו לצערנו) שנה שעברה קיבלנו סיוט בדמות בונזו השנה הבטחתי לעצמי שזה יהיה שונה.
ממש תודה על העזרה,מעריכה אתזה

שירן ל11

New member
אז המזונות שכתבתי יתאימו, הם טעימים וטובים :)

בונזו באמת עושה ריבוי יציאות מצרים וזה לא כיף לאף אחד

לכל החברות שכתבתי (מריק, טייסט אוף דה ווילד, נאו, גו, אקאנה, נוטרם) יש מזונות ללא דגנים בטעמים שונים (בסיס סלמון, עוף, בקר, וכו'..). ב-GO דגים אין חיטה/תירס/ סויה, אבל יש שיבולת שועל נניח שאני לא יודעת מה המעמד שלה בפסח. שאר המזונות ללא דגנים כלל.
בהצלחה :)

לאקי28

New member
כן נראלי שכבר מצאנו

אני חושבת שנקנה לו נוטרם או אקנה שהוא כבר מכיר.
בכל מקרה זה יהיה מזון על בסיס בקר או עוף כי עם דגים הוא לא מסתדר(גם לא אוהב את הטעם וגם מציק לו).
העיקר שיהיה חג שמח

למעלה