אוכל ליום שלם

tamarhp

New member
אוכל ליום שלם

אני מתחילה אי"ה היום ללמוד באונ´. בהנחה שאין לי מקרר שם ואין לי איפה לחמם (אני נשואה וגרה בבית), ואני מעדיפה שלא לבזבז את הכסף על אוכל מבחוץ, ויהיו ימים שאני אהיה כמעט יום שלם מחוץ לבית - איזה אוכל אפשר להביא איתי חוץ מסנדוויצ´ים, שלא יתקלקל?

ETK18

New member
אפשר לקחת צידנית קטנה ורכה ואז את

לא מוגבלת בכלל. יש כאלה פיצפוניות ונוחות. כדאי אפילו להשקיע ולרכוש אחת. אפשר לקחת קופסה עם סלט ירקות, להוסיף לסלט תירס מקופסא, טונה, ביצה קשה - והנה לך ארוחה גדולה ומשביעה. אפשר סלט עם עוף שאפשר לאכול קר - בגריל, אפוי.... אפשר טוסט עטוף בנייר כסף ששומר על החום והקריספיות לשעות הבוקר - כך אני שולחת עם הבן שלי לבי"ס. בטח יעלו לי עוד רעיונות בהמשך.... בהצלחה בלימודים אתי

tamarhp

New member
תודה ../images/Emo24.gif

אפשר לקטת קוטג' גם אם אין לי צידנית או שהוא יתקלקל? כמה שעות אפשר להחזיק אותו בתיק בלי "סכנה"?

אני הכי הכי אוהבת סלט אורז קר

אורז מבושל במים בלבד (כמו שמבשלים פסטה) טונה מקופסא מסוננת משמן (אני משאירה קצת שמן כיוון שהאורז די ייבש) עגבניה חתוכה לקוביות סלרי קוביות קטנות תירס זיתים גמבה ביצה קשה תיבול: לגרד מעט בצל שום כתוש קוביית בזיליקום או הכי טוב עלי בזיליקום טריים מלח (מיונז) על אותו עיקרון אפשר לבשל פסטה מסוג הקצרים (פנה, פוזילי) ולהוסיף לה את התוספות האלו.. או סתם עגבניות וזיתיטם ותבל בשום ובזיליקום זה משביע מאוד, נשמר מצויין גם בלי "ציוד מיוחד"
והכי חשוב טעים לאללה. שנת לימודים פוריה!

kalah

New member
מה שאני עשיתי בימים ארוכים

את הקוטג' ויוגורט הייתי אוכלת ראשונים. יוגורט בבוקר או/ואחר כך קוטג' (קט ן כזה, בקופסא האישית). לקחתי גם קופסא עם ירקות כמו מקלות גזר, מלפפונים לא חתוכים, עגבניות שרי ומי שאוהב- גמבה ופלפלים. לקחתי 2 כריכים: אחד עם חומוס ופסטו ואחד עם ריבה וחמאת בוטנים או כל דבר מתוק אחר לשעות הקשות שאחרי 16:00 לקחתי גם (על כל מקרה) חטיף גרנולה ופרי כלשהו. לעיתים הייתי מביאה סלט פסטה קר אבל לרוב הסתפקתי בכריכים ומה שכתבתי. בהצלחה בלימודים.

tamarhp

New member
תודה :)

מכיוון ואני בלי אוטו ותלויה בטרמפים ואוטובוסים, לפעמים אני יכולה להגיע לאונ' רק שעתיים אחרי שאני יוצאת מהבית. כמה זמן אפשר להחזיק את הקוטג' בתיק?

kalah

New member
בתור פרנואידית ממוצרי חלב מקולקלים

אני כשיצאתי מהבית בשעה 7 למשל, הייתי אוכלת אותו עד 11, אבל בקיץ לפני. אין לי תשובה "מוסמכת" אלא מספרת לך מה אני עשיתי ואני בכל הנוגע למוצרי חלב- תמיד פוחדת ומעדיפה להיות זהירה יותר..

tamarhp

New member
שאלה../images/Emo70.gif

אם אינני טועה, קראתי פעם שמוצרי חלב מקולקלים לא גורמים לכאבי בטן ושאר מרעין בישין אלא הם רק חמוצים ולא טעימים, לעומת מאכלים אחרים שאסור לאכול אותם כשהם מקולקלים. ובאמת ראיתי בפורום מתכונים באתר אחר, רשימת מתכונים שאפשר לעשות עם גבינות שפג תוקפן. מישהו יודע על זה משהו? אם זה נכון?

chanit

New member
רעיונות :

ביצה קשה, טונה עם ירקות שהכנת, הרבה פירות וירקות לנשנוש, יוגורט לבן שאת תוסיפי לו דבש וגרנולה ואולי גם פירות יבשים תמיד טוב שיהיו איתך פירות יבשים ואגוזים , כמו אגוזי מלך , זה נותן אנרגיה

tamarhp

New member
רעיון טוב, האגוזים

אניצריכה אותם גם לויטמינים... ביצה קשה וטונה אני לא אוהבת וגם פירות לא

למעלה