אוכל "ליד"

טל קר

New member
אוכל "ליד"

כאמור החתול שלי חולה בכשל כליות כרוני, ואוכל בעיקרון אוכל מותאם - האוכל היבש זה KD, והוא מקבל גם אוכל רטוב. בעיקרון KD רטוב הוא לא אהב, עברתי לRENAL של יוקונובה, שאת זה הוא אוהב יותר, אבל ההתלהבות ירדה לו. לhills החברה שמיצרת את הKD יש מזון לחתולים מבוגרים שגם כן דל בחלבון, ראיתי שאם אני מערבבת זה מגדיל את הכמות שאוכל. האם יש בזה נזק? מבחינת חלבון בRENAL זה 8 ל100 ג' ובסניור 8.5 שומן ברנאל 6 בסניור 4 זרחן ברנאל 0.14% בסניור 0.1% רטיבות 77 בשניהם בקיצור, לריב עם החתול על הרנאל או שזה לא נורא לערבב לאור הנתונים?

שאלת בעבר על ביקורת

נשמע לי שזה יהיה במקום עכשיו. אם הוא יורד באכילה (וקודם אכל יותר טוב) אז צריך לשקול בדיקת דם לקראטינין. לגבי האוכל - יותר חשוב שהוא יאכל מאשר שזה יהיה דווקא מזון מסויים (בעיני) - אבל חשוב לתאם את זה עם הרופא המטפל!!

טל קר

New member
הוא ממשיך לאכול סבבה, רק לא את

האוכל שפחות טעים לו. גם עם הKD זה היה ככה, ברגע שהחלפתי את המזון הוא חזר להתלהב. בגלל המלחמה וזה שטרם חזרתי לחיפה (שיקול מרכזי זה לא לטרטר את החתולים לפני שאני מחליטה סופית היכן לגור) נפלתי קצת בין הכסאות בנוגע לרופא המטפל (שראה אותו לאחרונה וביצע בדיקות דם ב1.6, כשהאשפוז היה שבוע עד ה1.5 אבל כרגע הוא בחיפה ואני לא) .

טל קר

New member
הבהרה: זה לא אומר שאני לא אפנה איתו

לוטרינר במרכז כמובן. האם יש רופאים שמתמחים במחלה הזו? אם כן, איך אני מאתרת אותם? (צריכה באזור הרצליה-רמת השרון)

טל קר

New member
החתול שלי מאושפז ../images/Emo7.gif

תודה על ההמלצה לפנות לוטרינר, אני מקווה שההתדרדרות נתפסה בזמן |מחזיקה אצבעות|

למעלה