אוכל חם לארוחת 10 (סמבוסק/טוסט) רעיון

שhira

New member
אוכל חם לארוחת 10 (סמבוסק/טוסט) רעיון

תפרתי מבד מעין שקיק עם כיס. מנסה להסביר : שתי שכבות מלבניות תפורות לכל אורכן בינהן ממלאים חיטה ואורז מלא וסוגרים את הפתח מקופלות ל2 ותפורות בשוליים צד אחד פתוח ויוצר כיס ולתוכו מכניסים את הפריט החם. כמובן אחרי שחיממתי את הכרית במיקרו היום בבוקר השתמשנו לראשונה ונרשמה הצלחה : )

פרמלה

New member
וואלה? איזה רעיון גאוני

הנה עוד משהו שהבנות שלי בחיים לא יזכו לו

שhira

New member
כן. הילדה היתה מרוצה היום מסמבוסק

גבינה חמימים ורכים

לא שאני מתיימרת להבין בזה

או אי פעם לבצע...אבל לא מזמן קראתי באיזה בלוג על הכנת שקית כזו(לצרכי פינוק- לא שמירת מזון), ואמרו שצריך להוסיף פרחי לבנדר או משהו אחר (שאיני זוכרת) על מנת למנוע בואם של מזיקים לשקית. לבנדר נראה לי לא מתאים לאוכל (ריחני מדי) אבל היתה עוד אפשרות. וכמובן שהרעיון להשתמש בשקית לשמירת חום מזון הוא לדעתי מקורי שלך! ומגניב!

רעיון מגניב

את המשטחים את מחלקת בעזרת תפרים לתת-משטחים (כמו כיסים קטנים) כדי שהחיטה לא תזרום לכיוון אחד? אצלי ברשימת ה"לתפור" (אחרי כמה דברים אחרים) יש שקית תרמית שאמורה להיות שקית עם שכבה מבודדת (סוודר או פליס או משהו) לתוכה תיכנס קופסת אוכל. מתישהו...

שhira

New member
כן חילקתי ע"י תפר

האמת הרעיון שלי הביצוע של אחותי רציתי לבד אבל היא התופרת המוכשרת מבינינו

pixie66

New member
כל הכבוד וכמה שאלות ברשותך

איך חיממת? במיקרו? כמה זמן? דקה, שתיים שלוש? וכמה זמן מראש חיממת שהסמבוסק נשאר חמים עד הפסקת 10? ואפשר את המתכון של הסמבוסק גם?

שhira

New member
המתכון של הסמבוסק הוא- שהבת שלי תבקש יפה

מחמותי : ) דווקא סמבוסק חומוס אני כן עושה ויוצא מעולה. חיממתי את הסמבוסק במיקרו בהפשרה (היומ קפואים) עטפתי בנייר כסף. את הכרית חיממתי 2 דקות לערך ולתוכה הכנסתי את הסמבוסק העטוף. והכל לקופסא ולתיק אני מניחה שלא נשאר רותח אבל חמים.

למעלה