אוכל ו..BDSM

UltraL

New member
אני

זאת שאלה רטורית? אתה בטח ראיתה את השם וההזהרה לא להכנס.
התמונה להמחשה בלבד. הריח משגע.

NSW2

New member
הקשר היחיד אצלי

הוא העובדה שאני לא אוהב דברים שהם מיינסטרים.
יש סיכוי טוב שבגלל זה אני נמשך לבדסמ.
ובגלל זה גם נהייתי טבעוני.
למרות שהטבעונות זה גם קטע של בריאות ולא היה סתם בשביל להיות שונה.
מעבר לזה לא רואה קשר בין תזונה לבדסמ.

טבעונית לחלוטין

ויכולה רק לאמר שהטבעונות העצימה את הסקס שלי ברמות שקשה לתאר, עם ובלי קשר לבדסמ.
שולט טבעוני מבחינתי זה עילוי (לא מספיק שהוא יהיה טבעוני, יש עוד מרכיבים חשובים), כי טבעונות משמעותה חמלה,
רגישות לאחר, ובמקרים כמו שאני אוהבת, שהטבעוני גם טבעוני בריאותי, אז זה מראה לי שאכפת לו מהגוף שלו, ומי
שאכפת לו מהגוף שלו ומהנפש שלו, יהיה לו אכפת גם מהגוף שלי ומהנפש שלי, וזה הדבר שמעצים את ההערצה שלי אליו.
לצערי עוד לא מצאתי משהו כזה בדיוק (שוב, יש מרכיבים חשובים אחרים), אבל אופטימית :)

לצערי הרב,

ברוב הפעמים אני נתקלת בטבעונים שהמילים "חמלה" ו"רגישות" הן האחרונות לשייך להם.
(מן הסתם שיש יוצאים מן הכלל)
&nbsp
איך זה העצים את הסקס שלך?
&nbsp

חבל לי שזו חוויית הטבעונות שלך

קודם כל זה העצים את הנשיות שלי, ירידה במשקל, ריח גוף טוב יותר, מכלול של מראה חיצוני והרגשה הרבה יותר טובה.
הגוף גמיש יותר, קליל יותר ונעים יותר, אפילו העור...
מעבר לזה, בטבעונות יש פן רוחני ברמה גבוהה יותר, מעין נקיון נפשי מהידיעה שאני לא פועלת לפגוע באף בעל חיים אחר,
אני גם חושבת שזה פיזי, אין את המועקה הזו שמתלווה לאכילת חיות מתות ויושבת לנו בקיבה שעות וימים ונרקבת ביחד עם הבשר המת, כל זה ביחד הביא אותי למקום שפתאם מרגיש חופשי ומשוחרר, אני עושה דברים שמעולם לא חשבתי שאעשה,
אני שלמה עם הגוף שלי ופתוחה לחוויות חדשות ומסעירות.
בקיצור, הסקס שלי בשנה האחרונה קפץ מאד מאד גבוה, וזה גם מקבל פידבקים דומים.
&nbsp

כמובן שאני לא מכלילה

את זה על כל הטבעונים. כנראה שאלו היו מקרי קצה.
&nbsp
והתשובה שלך חייכה אותי.
מקווה שעוד המון נשים יהיו שלמות עם עצמן כך, זה כל כך חשוב:)
&nbsp

UltraL

New member
מזכיר לי ביקור במקדש של דת ה Jian

בכפר ע"י המקדש חיים בזבל
והאיש מהמקדש שנצמד עלי כל הביקור רק רצה לרוקן את הארנק שלי מטיפים כדי להראות לי מקומות סודיים
אפילו בביקורים בכותל לנפלו לרמה הזאת.
העיקר שמטטאים את הרצפה תוך כדי הליכה.

אבל כן צריך לציין שהמקדש ב ranakpur ממש מדהים!

NSW2

New member
קישור מעניין עשית

כי יש הרבה סוגי טבעונים ולא כולם אותו דבר.
יש את הסוג המטיף שהרבה פעמים לא ממש אכפת להם מבריאות.
והרגישות שלהם היא בעיקר כלפי חיות והאידילוגיה שלהם עצמם ולא בהכרח בני אדם אחרים.
זה מצחיק אבל אני בתור טבעוני בעיקר מסיבות בריאות מכיר אחרים כמוני שגם עברו מסיבות בריאות.
והם הרבה פעמים דווקא הרבה יותר "פרו חברתיים" כלפי אחרים שלא חולקים את האידיאולוגיה שלהם.
מה שכן הריח של נשים שלא אוכלות מין החי זה משהו אחר.

מרוב שיפוטיות פספסת את העיקר

ראשית כל ציינתי שמעבר להיותו טבעוני יש מרכיבים נוספים בגבר/שולט שחשבוים לי, אז מיותר
לציין שיש טבעונים כאלה וכאלה, כי מן הסתם הכאלה או כאלה נכלל בשאר המרכיבים לגבר הנבחר שלי.
שנית, ציינתי גם מה החשיבות שלי בטבעוני בריאותי, למרות שאת זה יכולנו לאמר גם על כל אדם שהבריאות
והתזונה שלו חשובים לו, או עוסק בספורט, אבל המרכיב המשותף של טבעוני אידיאולוגי ביחד עם טבעוני בריאותי,
הוא שבשני המקרים ובמיוחד בשילוב של שניהם, כמו אצלי, יש חשיבות אדירה לשלום הגוף והנפש, גם שלו וגם שלי.
מבחינתי שולט נהדר הוא זה שידע להינות ממני תוך שמירה מלאה על הבטחון והשלום שלי, פיזי ונפשי.
אני, לצערי, רואה בקרב מרבית הקרניסטים תאווה לדם, צמאון לשליטה חזקה ומלאה, מהסוג שאני פחות מתחברת אליה,
זה ממש מתחבר לי כמו אל צייד שיוצא לשחר לטרף, ופחות אל גבר שנהנה מהאשה שלו, ואם אני מרגישה כמו טרף,
אני לא שם.

UltraL

New member
ואני חושב בדיוק ההיפך - מתחבר לחיה

אני לא מנסה לדכא את החייה שבתוכי, אני שולט בה רוב הזמן ומשחרר אותה ממש כמו טורף ברגע הנכון והבטוח.

וכן , כל העדינות הזאת ממש לא מנת חלקי ולכן הנשלטות שהתאימו לי היו כאלה שרצו משהו שיכול להשתחרר ולא אחד שעושה סשן עם כפפות לבנות

אני חושבת ששניכם צודקים ושניכם טועים -

ובמילים אחרות - שאין קשר בין הדברים, אבל אני יכולה להבין למה כל אחד מכם חושב כמו שהוא חושב.

למעלה