אוכל ושינה

אוכל ושינה

שלום,

-לפי מה אני יכולה לבחור אוכל לכלב שלי, מה לחפש ברכיבים וכו'? שואלת כדי שאוכל להחליט בעצמי אם מזון מסויים מתאים לו או לא, ולא להסתמך על המלצות המוכרים. למשל, בונזו ידוע כ"לא משהו". אפשר לשאול למה? מה יש בו או מה חסר בו שהופך אותו לפחות טוב?
-כמה שעות כלב אמור לישון ביממה? לפי מה שקראתי כלבים אמורים לישון רוב הזמן, והכלב שלי לא ישן! הוא מנמנם כזה בשעות הבוקר כשחוזרים מהטיול, איזה שעתיים, וזהו בערך. אולי הוא ישן קצת בלילה אבל לי נשמע שהוא בעיקר מסתובב בבית (ולראיה, בבקרים יש שלל על הספה). היו גם כמה לילות שהוא התחיל לנבוח פתאום ב1-2, באמצע היום הוא לא נובח בכלל, עד אז לא שמענו אותו. מדובר על כלב בן כשנה וחצי לפי הערכת הוט', בינוני-גדול מעורב (הניחושים נעים בכיוון של לברדור שחור, רועה בלגי, וויפט, אבל הכל ניחושים). בכל אופן, אני צריכה לדאוג מזה שהוא לא ישן?

LizDv

New member
לגבי האוכל

זה מצויין שאת דואגת לגבי התזונה של הכלב שלך. הרעיון הטוב ביותר הוא להתייעץ עם הוטרינר שלך או תזונאי : https://www.facebook.com/pages/טבעי-לחיות-תזונאית-קלינית-לחיות-מחמד/131624100235709?ref=br_rs
כדאי לך לנסות את דוגבריא, הם מציעים אופציה טובה יותר מאשר חטיפים שנמכרים בחנויות. החטיפים של דוגבריא מיוצרים תוך שימוש ברכיבים שטובים לכלבים – ללא חומרים משמרים. כנסי לחנות הפייסבוק שלהם www.dogbarie.co.il  וכך גם תוכלי ליצור איתם קשר.
שיהיה יום מצויין לך ולכלב :)

למעלה