אוכל וסקס

לורן29

New member
אוכל וסקס

סקס ואוכל כולא וקסק וכו' האמת שאני די רעבה, ופיצה שהכנתי יושבת לה בתנור מתחממת, אז הנה טופיק מתאים לאווירה (אצלי בבית, לפחות)- אחרי זיון-אתם רעבים? אם כן: -מה אתם אוכלים? -אתם טורחים תמיד שיהיה משהו במקרר לכיבוד אפטר פארטי? אם לא: אל תענו כמובן ועוד משהו-סקס ואוכל זו קומבינציה מופלאה-ולמרות שאני בטוחה שהיו פה דיונים על כך בעבר (לא פשפשתי אחורה), אני אשאל בכל זאת- איך אתם מגוונים מין ואוכל? מיותר לציין שלשפוך יין על בן זוגי למיטה יהיה נפלא-יש לו טעם הרבה יותר טוב כשמלקקים אותו. כמו כן כולכם מכירים את הירידה התארמית (יענו תה רותח וקרח-אני מעדיפה עם גלידה) סוכריות קופצות וקצפות למיניהן. יש משהו שלא הזכרתי שכן נעשה? אשמח לרעיונות חדשים לורן שתמיד מוכנה ללמוד עוד ועוד (ועוד), אם יש בכלל

אני רעבה..

אני תמיד רעבה אחרי. ואל תצחקי אבל מה שאני הכי אוהבת לאכול הרבה זה
. בחיי! לא יודעת איך להסביר את זה.... לגבי הסוכריות קופצות: ניסיתי, אבל לדעתך זה לא יוצא אחר כך דביק מאוד???

אינטואיטיבית הייתי אומר...

שזה מאד תלוי אצלי - לא תמיד אני רעב אחרי סקס ובטח שלא צריך אוכל מיוחד במקרר - תמיד יש משהו להכין אם בא... מה שכן, חוץ משוקולד פעם או פעמיים בעברי, לא יצא לי ל"הביא" אוכל למיטה. כמכור לברטולין אני יכול להעיד שזה האוכל במיטה עבורי.

חיבוקון

New member
אני נהנה לאכול ענבים או תותים כשאני

איתה, או יותר נכון להעביר את הפרי האסור מהפה שלי אליה ללא עזרת הידיים, זה הולך גם עם שוקולד משובח :))) בננות זה פרי סקסי, לראות איך היא מעבירה את הבננה על הכוס שלה, מכניסה את הקצה לתוכה, אחרי כן מקלפת אותה בחושניות, מלקקת אותה, נוגסת בה קלות,אני מת על בננות :) וכן, הכרתי אישית אחת שאהבה קישואים!!! לא הטעם שלי אבל נהניתי לשמוע אותה :)))

חיבוקון

New member
שאלתי אותה את אותה השאלה:)

היא אמרה לי שהיא נקשרת רק לקישואים חלקים אגב, היא רוצה להיות שפית

B e e p

New member
סוכריות מנטה../images/Emo8.gif

עובד יופי יופי. קיבלתי השבוע מארה"ב מין קופסונת קטנה כזאת שמכילה בתוכה מעין דפים דקיקים כאלה בטעם מנטה, מניחים אותם על הלשון, והם מתמוססים וחריפים כמו שצריך. טעון בדיקה, יש מצב שזה אפילו שווה יותר מהסוכריות מותר הרגילות. צריך לבדוק את הנושא.

סמיאגול

New member
עדיף משהו בשרי

אבל זה כניראה כי אני קניבל ידוע. אם זה אצלה בבית אז בחזרה הביתה אני יוריד שווארמה.

לורן29

New member
אני כבר מצאתי את עצמי לא אחת

מכינה לי ולו (מי שזה היה אז) סנדוויצ'י ענק מלאים בכל טוב, וטוחנים אותם עד שהם נגמרים, שותים קצת מים-ואז טוחנים שוב (ולא אוכל) פסטה קרה סנדוויצ'ים גרררררררררררר..............

למעלה