אוכל ואחוזי שומן

crackerz

New member
אוכל ואחוזי שומן

קודם כל אני יפתח בזה שאני ממש רזה בשביל הגבוה שלי , ובגלל זה אני מנחש שאין לי אחוזי שומן גבוהים ( לא בדקתי ) ובגלל זה רואים אצלי את הריבועים דיי טוב . עכשו את השרירים בבטן רואים טוב , אבל את השרירים בכל שאר הגוף כמעט שלא רואים . אז החלטתי שאני רוצה לגדול ולהתנפח קצת . השאלה שלי האם אפשר לגדול ולהוריד אחוזי שומן ביחד ? זאת אומרת אם אני יאכל הרבה , אבל יתאמן ויעשה אירובי , האם אני יגדל וגם יוריד אחוזי שומן או שקודם אני חייב לאכול הרבה ולהתאמן , ורק אז אני יול להוריד אחוזי שומן ?

Nut420

New member
אחוזי שומן

עם אתה רזה, למה להוריד אחוזי שומן ? פשוט תאכל הרבה (לא יותר מדי) ותתאמן

sowhatt

New member
לפי מה שהבנתי זה ממש קשה

כי בשביל להוריד מסת שומן צריך לשמור על איזון קלורי שלילי. ובשביל להעלות מסת שריר צריך לשמור על איזון קלורי חיובי. הצעה שלי בגלל שאתה רזה, לדעתי לפחות, שרירי הידיים, חזה וגב חשובים יותר מריבועים. ולכן אני מציע לך קודם להעלות מסת שריר, ואם אחרי כמה חודשי אימון של ניפוח ואכילה מרובה, אתה תראה שהריבועים פחות בולטים, תעשה הפסקה מהניפוח ותעשה קצת אירובי...

crackerz

New member
אבל הבעיה היא ש ....

אבל הבעיה היא שכרגע אני לא יכול ללכת למכון כושר , ואני מבצע את תוכנית האימונים לבית . ואני מניח שמהתוכנית הזאת אני לא ממש ישיג ניפוח , אז כבר לא עדיף לעבוד על הבטן ? כי אני לא מאמין שאני ישיג משהו רציני לידיים והחזה מהתוכנית לבית

בעיה

כפי שכתבתי לך בעבר, פריצת הדרך תבוא בעבודה עם התנגדות !!! אם אתה לא יכול ללכת לחדר כושר זו בעיה, קשה להשיג התנגדות מתאימה בבית ללא מכשירים !!!

crackerz

New member
אני לא מנסה להשיג התנגדות

השאלה היא , אם אני יתאמן , יעשה אירובי ויאכל הרבה האם אני יוריד אחוזי שומן , או כדי להוריד אחוזי שומן חייבים להיות במאזן שלילי

התשובה

מאזן קלורי חיובי יגרום לך לעלות בשומן !!! אם אתה רוצה לעלות מסת שריר אחת השיטות היא מאזן קלורי חיובי שיביא לעליה במסת שריר (בעבודה כנגד התנגדות) והחסרון הוא עליה במסת השומן. בסוף התהליך אתה נכנס לתוכנית שמטרתה ירידה במסת השומן תוך שימור מסת שריר.

crackerz

New member
מ....

אם אני יתאמן עם תוכנית פשוטה , יעשה אירובי , ויהיה במאזן שלילי ...... יירדו רק אחוזי שומן ואני יישאר באותו משקל , או שיירד גם המשקל ? כי אני לא רוצה לרדת במשקל כי אני רזה גם ככה

למעלה