אוכל, הביאו אוכל!

אני../images/Emo3.gif:)

וואי כ"כ מגניב פה
פיצה או המבורגר?וואי שניהם
אייס קפה או מילק שייק?: מילק שייק:) פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות?בולונז:] אוכל- סיני או איטלקי?סיני:) קולה או ספרייט?קולה תה או קפה?תהתה אוכל תימני או מרוקאי?מרוקאי מסעדה חלבית או בשרית? סופלה או סורבה?חחח מה זה?
פטוצ'יני או רביולי?רביולי פלאפל או שווארמה?שווארמה בורקס גבינה או תפו"א?תפו"א סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה?טונה טונה עם או בלי מיונז?עם קולה עם או בלי קרח?בלי:] אבל קרה לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?: רני כמעט ולא אוכלת לחם מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף?עגבניות ועוף:) שוקו או מוקה?שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ?פאסט פוד:) מלצר או מלצרית?מלצר...חחח ארוחת ערב או בוקר?ערב קרטיב או ארטיק?: מה ההבדל? סלט- יווני או טורקי?: יווני דונאטס או קרואסון?קוראסון עוגות או עוגיות?עוגות בברוורר:) אורז, קוסקוס או פירה?קוסקוס עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש?עוף עם ברביקיו:) מאכלים- מתוקים או מלוחים?שניהם שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה?כלום קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל?רגיל:] קוקה קולה או פפסי?קוקה קולה פאנקייק או וואפל?פאנקייק גלידה בגביע או בכוס?גביע קוטג' או גבינה לבנה?גבינה לבנה גבינה פרוסה או גבינה משולשת?פרוסה חומוס או טחינה?חומוס סודה או מים?מים גלידה- פיסטוק או מנטה? ממרח שוקולד או חמאת בוטנים?שוקולד ריבה או חמאה?ריבה שניצל אמיתי או טבעול?אמיתי צ'יפס או חטיף צ'יפס?צ'יפס אבטיח או מלון?אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ?****** בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?****** קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה?שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד?שוקולד עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד?שוקולד צ'יפס עוגת גבינה או בראוני'ז?גבינה דג דני'ס או סול?לא אוהבת דגים אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים?חחחחח מטוס לאכול במסעדה או להזמין הביתה?להזמין הביתה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים?משמין וטעים קרמבו- המילוי או העוגיה?המילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל?אייס קפה אוכל או קינוחים?אוכל שקדי מרק או קרוטונים?שקדי מרק סלט חצילים או סלט מיונז?חצילים אוכל של אמא או אוכל של מסעדה?מסעדה חחח סופגניה או אוזן המן?סופגי מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים?ענבים צ'יריוס או כריות?כריות סלט פירות או סלט ירקות?פירות פחית או בקבוק?בקבוק אייס תה או אייס קפה? קפה לסיום: התפריט המושלם בעיניך?: פיצה עם עגבניות ופטריותת!!:]

Black Balloon

New member
יו, אוכל! ../images/Emo99.gif

פיצה או המבורגר? פיצה, אבל אסור לי. זנות.
אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? מאיפה לי XX אוכל- סיני או איטלקי? גם וגם קולה או ספרייט? קולה תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? תימני
(אני חצי תמניה, מה אתם רוצים?
) מסעדה חלבית או בשרית? חלבית!
סופלה או סורבה? פטוצ'יני או רביולי? פלאפל או שווארמה? שווארמה D: בורקס גבינה או תפו"א? תפו"א!!!!!111 סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? עם קולה עם או בלי קרח? עם לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ?אני לא אוכלת לחם
מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עדשים שוקו או מוקה? מוקה מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מה זה משנה?
ארוחת ערב או בוקר? ערב קרטיב או ארטיק? מה ההבדל?
סלט- יווני או טורקי? יווני (אז מה אם אני רבע טורקיה
) דונאטס או קרואסון?
עוגות או עוגיות? עוגיות!!! אורז, קוסקוס או פירה? אורז ופירה עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? גם וגם
מאכלים- מתוקים או מלוחים? גם וגם ^^ שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שויצרי
קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? הכל P: קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה רולז! פאנקייק או וואפל? פאנקייק גלידה בגביע או בכוס? כוס קוטג' או גבינה לבנה? קוטג' גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה P: חומוס או טחינה? חומוס סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? פיסטוק ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? X_X~ ריבה או חמאה? ריבה שניצל אמיתי או טבעול? צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס אבטיח או מלון? מלון, אבל שיהיה צהוב ורך כזה
'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? M&M'S
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? מילוי שוקולד עוגת גבינה או בראוני'ז? עוגת גבינה! דג דני'ס או סול? שום דג! X: אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? אני לא יודעת איך זה אוכל של מטוס, ואוכל של בית חולים זה פשוט גועלי, אז שיהיה אוכל של מטוס.
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? להזמין!! :p אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים!!!!
קרמבו- המילוי או העוגיה? המילוי, דע! אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס וניל אוכל או קינוחים? גם וגם שקדי מרק או קרוטונים? סלט חצילים או סלט מיונז? גם וגם אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של אמא סופגניה או אוזן המן? סופגניה מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוחים צ'יריוס או כריות? סלט פירות או סלט ירקות? פירות פחית או בקבוק? לא משנה אייס תה או אייס קפה? אייס תה!!!11111 שליטה D: לסיום: התפריט המושלם בעיניך?

D o o S h a

New member
עונה :]

פיצה או המבורגר? פיצ אייס קפה או מילק שייק? מילקשייק :]] פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? ממ.. שניהם אוכל- סיני או איטלקי? שניהם קולה או ספרייט? איכ תה או קפה? תה אוכל תימני או מרוקאי? תימני מסעדה חלבית או בשרית? בשרית סופלה או סורבה? סופלה... אבל זה לא השוואה פטוצ'יני או רביולי? פטוצ'יני... [יש לי הרגשה שעניתי על זה פעם] פלאפל או שווארמה? שווארמה בורקס גבינה או תפו"א? גבינה סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה טונה עם או בלי מיונז? איכס טונה קולה עם או בלי קרח? לא אוהבת קולה
לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? רגיל [?!] מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? אני יסדר לפי הסדר: עוף, פטריות, עגבניות, עדשים. שוקו או מוקה? שוקו מסעדה או 'פאסט פוד' ? מסעדה מלצר או מלצרית? מלצר ארוחת ערב או בוקר? בוקר קרטיב או ארטיק? באמת היה את זה פה... מה ההבדל?! סלט- יווני או טורקי? יווני דונאטס או קרואסון? קוראסון עוגות או עוגיות? שניהם אורז, קוסקוס או פירה? הכל עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? עם דבש מאכלים- מתוקים או מלוחים? מתוקים שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שוויצרי קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? די עם הקולההה :[ קוקה קולה או פפסי? איככככ פאנקייק או וואפל? פנקייק גלידה בגביע או בכוס? גביע קוטג' או גבינה לבנה? קוטג'! גבינה פרוסה או גבינה משולשת? פרוסה ?! חומוס או טחינה? שניהם סודה או מים? מים גלידה- פיסטוק או מנטה? בעע ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? שוקולד ריבה או חמאה? שניהם... זה לא השוואה... שניצל אמיתי או טבעול? שניהם צ'יפס או חטיף צ'יפס? שניהם אבטיח או מלון? אבטיח 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? MNM בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ? בן אנ ג'ריססס
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? שוקולד סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? גם וגם עוגת גבינה או בראוני'ז? בראוניז דג דני'ס או סול? איכ דגים
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? מטוס. האוכל באל-על ממש טעים =] חבל שבחברות אחרות הוא מגעילל לאכול במסעדה או להזמין הביתה? במסעדה אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? משמין וטעים
קרמבו- המילוי או העוגיה? מילוי אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? שוקו אוכל או קינוחים? גם וגם שקדי מרק או קרוטונים? שניהם סלט חצילים או סלט מיונז? אפחד אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? שניהם סופגניה או אוזן המן? אוזן המן, אבל שניהם. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? שלושתם צ'יריוס או כריות? כריותתת סלט פירות או סלט ירקות? שניהם פחית או בקבוק? בקבוק אייס תה או אייס קפה? רק נסטי =]

My self and i

New member
עשה אותי רעבה.../images/Emo21.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

פיצה או המבורגר? המבורגר
אייס קפה או מילק שייק? מילק שייק, תות בננה.
פסטה בולונז או פסטה שמנת ופטריות? האמת שאני מעדיפה פסטה בלי כלום, אבל עם כבר פסטה שמנת ופטריות. אוכל- סיני או איטלקי? איטלקי. קולה או ספרייט? קולה, דיאט. תה או קפה? תלוי מה בא לי. אוכל תימני או מרוקאי? לא טעמתי
מסעדה חלבית או בשרית? תלוי מה בא לי
סופלה או סורבה? סופלה. פטוצ'יני או רביולי? רביולי. פלאפל או שווארמה? שווארמה. בורקס גבינה או תפו"א? בורקס גבינה. סנדביץ' חביתה או סנדביץ' טונה? חביתה. טונה עם או בלי מיונז? בלי. קולה עם או בלי קרח? עםםםם:] לחם- כפרי, לבן, סובין, (או סוג אחר..) ? לבן. מרק- עדשים, עגבניות, פטריות או עוף? עדשים. שוקו או מוקה? שוקו:] מסעדה או 'פאסט פוד' ? לפעמים בא לי ארוחה במסעדה ולפעמים.. מקדונלס >< מלצר או מלצרית? מלצר, חתיך.
ארוחת ערב או בוקר? ערב. קרטיב או ארטיק? ארטיק. סלט- יווני או טורקי? יווני
כ"כ!!!1 דונאטס או קרואסון? קוראסון, כי אין לי מושג מזה דונאטס.
[אחח, הבורות!] עוגות או עוגיות? עוגיות, צ'וקלט צ'יפס/ערגליות. אורז, קוסקוס או פירה? קוסקוס. עוף עם ברביקיו או עוף עם דבש? ברביקיו. מאכלים- מתוקים או מלוחים? גם וגם:] שוקו שויצרי או פרנץ' ונילה? שוקו שויצרי. קולה- דיאט, דיאט לימון או רגיל? קולה דיאט.
קוקה קולה או פפסי? קוקה קולה! פאנקייק או וואפל? פאקנקייק
גלידה בגביע או בכוס? גם וגם. תלוי אם בא לי תואפל
קוטג' או גבינה לבנה? גבינה לבנה. גבינה פרוסה או גבינה משולשת? משולשת. חומוס או טחינה? לא זה ולא זה, אבל אם מנגבים פיתה אז בחומוס. סודה או מים? מים. למרות שגם סודה זה טעים. גלידה- פיסטוק או מנטה? לא זה ולא זה. ממרח שוקולד או חמאת בוטנים? חמאת בוטנים
וגם שוקולד
ריבה או חמאה? חמאה. שניצל אמיתי או טבעול? אמיתי, לא אוהבת טבעול.
צ'יפס או חטיף צ'יפס? צ'יפס, אבל רק של מקדונלס!!!!111
אבטיח או מלון? אבטיח, למרות שאני לא ממש אוהבת. 'אמנמ'ז' או 'הרשי קיס'ז' ? שו?
בן אנד ג'רי'ז או האגן דאז ?
קרואסון שוקולד או קרואסון חמאה? קוראסון חמאה. סירופ מייפל או סירופ שוקולד? מייפל. עוגיית שוקולד צ'יפס או מילוי שוקולד? גם וגם. עוגת גבינה או בראוני'ז? עוגת גבינה
דג דני'ס או סול?
אוכל של מטוס או אוכל של בית חולים? של מטוס.
לאכול במסעדה או להזמין הביתה? להזמין הביתה מול הטלויזיה:] אוכל בריא ומשעמם או אוכל משמין וטעים? אוכל משמין וטעים, רק חבל שאסור :'ם. קרמבו- המילוי או העוגיה? העוגיה. אייס קפה, אייס שוקו או אייס וניל? אייס קפה. אוכל או קינוחים? אם אני רעבה אז אוכל ואם סתם לנשנש אז קינוחים.. ברור לא? שקדי מרק או קרוטונים? שקדי מרק. סלט חצילים או סלט מיונז? לא זה ולא זה. אוכל של אמא או אוכל של מסעדה? של מסעדה. סופגניה או אוזן המן? אוזן המן. מיץ ענבים, תפוחים או תפוזים? תפוזים. צ'יריוס או כריות? כריות. סלט פירות או סלט ירקות? ירקות. פחית או בקבוק? בקבוק, מזכוכית. אייס תה או אייס קפה? אייס קפה. לסיום: התפריט המושלם בעיניך? כללל מה שאני אוהבת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה