בכפר עין-אל אסאד יש מסעדה טובה
לא רחוק מאמירים יש כפר דרוזי בשם עין אל-אסאד, ובו מארחת משפחת אבו-סלאח. מוניר, אחותו ואשתו מגישות לשולחן, והאמא מבשלת... קוראים לזה אל המעין אבל זה לא ממש משנה. יש "דיל" בשרי (65 ש"ח) או צמחוני (40 ש"ח) שכולל המון סלטים, תוספות, בשרים, שתייה, קפה וקינוח. צריך להזמין מראש אבל פתוח כל יום 056-347312 (מוניר). ועכשיו לדבר הזוללת: קודם כל, יש נוף מקסים מהמסעדה, למרות שהיא עצמה מאוד מאוד פשוטה, ומוניר עצמו אדם מאוד נעים. האוכל מ-צ-ו-י-ן. היינו שתי בנות + איש מועצת התיירות, ואמרנו תודה לאל שהוא הצטרף אלינו כי לא הצחלנו להתמודד עם הכמויות (ומדובר בשתי בנות שתודה לאל יודעות לאכול). מה היה ? פיתות כמובן, סלט ירקות שתובל עם קינמון והיה מאוד מיוחד, כל מיני חמוצים וסלטים רגילים ומיוחדים, טבולה, אורזים עם כל מיני דברים, עלי גפן מצוינים, תבשיל חצילים וחומוס שאני חרשתי עליו, סיניה, אורז עם אטריות ובשר ועוד ועוד ועוד. הכל היה טוב, הכל היה בשפע והיו כמה דברים שנראו סטנדרטיים אבל היה להם טויסט ששינה אותם, ע"ע הסלט ירקות, או ענבים מוחמצים... וכמובן קפה שחור וטוב. בקיצור, אנחנו מאוד ממליצות ואני די מחכה לסופ"ש בצפון כדי לקחת את הגבר שלי לשם...