אוכל בנגב

אוכל בנגב ../images/Emo6.gif

או מחר בלילה או מחרתיים בבוקר יוצאים לטיול בנגב החלטנו סופית (אחרי התלבטויות) על: מערות באזור קריית גת מצפה רמון המכתש ים המלח- עין גדי ומצדה האם אתם מכירים מסעדות באזור? עשיתי חיפוש בפורום וכל פעם שמישהוא כתב "לנגב חומוס" או "לנגב את הדמעות" אז זה הופיע לי בחיפוש של הנגב. בירח הדבש נכנסנו למצפה רמון ושתינו קפה אולי ב"קפה נטו" אני זוכרת פאי אגסים מעולה אבל אשמח גם לאיזו מסעדה. יש לי גם חברים שלי ושל האקס שגרים במצפה רמון אבל נראה לי שאם אתקשר אליהם ואבוא לבקר ואשאל על מסעדות זה יהיה כאילו אני אומרת להם "אתם זוכרים שהייתי חברה של החבר שלכם (הוא בן 39) אז החלפתי אותו בבעלי - חתיך מהמם, מתוק, שווה ובן 29" - לא נעים לי לעשות את זה.. אני אמשיך לחפש אבל אם אתם אכלתם במקום שווה אנא אמרו לי. אני זוכרת שאמא של פיונה ובעלה מבאר שבע - נכון?

neta2

New member
רויטל, אנחנו נוסעים מלא לנגב../images/Emo163.gif

לטיולי ג'יפים וטיולים רגליים, וישנים באוהלים. אי לכך גם האוכל שלנו הוא תחת כיפת השמיים והכוכבים..
ועכשיו ברצינות, אני לא מכירה שם מסעדות, מלבד המנגל הפרטי שלנו והשפע המדהים שאנחנו מביאים מהבית.לכן לא אוכל לצערי, לעזור. בכולפן, תהנו ואם תרצי המלצה לאן לטייל, רק תגידי. אני מתה על אזור המכתש הגדול/רמון/הנגב הדרומי.

את SO הסתבכת איתי../images/Emo46.gif

אני? מבאר שבע? ממש לא! המהמם והכלבה משם
ואילו אני נסיכה מכפ"ס
(אגב, המהמם צוחק עלי עכשיו בגללך
) בחיים לא אכלתי שם במסעדה. אנחנו אפילו משתדלים לא לאכול אצל חמותי שגרה שם. אין לי המלצות לאיזור למעט "קפנטו" במצפה רמון שעצרנו שם בדרל מאילת לפני כמה שבועות ונהננו מקפה ברד ועוגיות
אני ממליצה=מזמינה לך לעבור אצלינו לקפה ועוגה דקורטיבית
תהנו המון ושמרו על עצמכם טוב טוב

יוו איזו הזמנה ../images/Emo99.gif

חזרנו עכשיו מקש-טאון הלא היא קריית שמונה וישבנו שם עם אורחים שומרי כשרות במון -שרי, אלולא האורחים לא הינו נכנסים לשם, אמרו שבעל המקום רוצה למכור ב700,000 ש"ח אני לא אוהבת את המקום והסתפקנו בקפה ומיץ.. והכי קטע שמכר יש שם תחרות מיס קריית שמונה והסביבה ו"זכינו" לראות את החזרות- אל תשאלו: 12 בחורות בגובה שלי ואפילו פחות- כולן הגיעו על פלטפורמה וכאשר ביקשו מהן לחלוץ מגדליים (נעליים) נשארנו עם פה פתוח , כולן מטר חמישים - היה מהמם. ומעצב השיער ה"מפורסם" גם היה שם, המעצב של תחרות מלכות היופי עלאק.. אותו מעצב שהלכתי לסלון שלו לפני החתונה שלי וראיתי כלה עם שערות מודבקות לה לראש וברחתי משם. ובעניין ההזמנה אנחנו נראה מתי יוצאים מהגליל מחר בערב.. ועל איזה הצגה אמרת שתוותרי ?

למעלה