אוכל במקום

goldyboy

New member
אוכל במקום ../images/Emo59.gif

ביום רביעי, 15.1 (מחר) תתקיים בסלון מזל בשעה 20:00 פגישת פעילים בנוגע לעתידה (המוטל בספק) של פעילות "אוכל במקום פצצות". להזכירכם, בשבוע שעבר לא הקיימה פעילות מסיבה של חוסר בכ"א, ואם המצב יימשך הפעילות תופסק וחבל אז כל מי שרוצה לתרום לנושא שיגיע מחר לסלון בערב, זה חשוב. תודה.

rastotman

New member
מה? כבר ניגמר?

אם הייתי באיזור חיוג שלכם הייתי באה לעזור- (מה באמת קורה עם מי שדיבר על להביא את זה גם לחיפה?)
.

goldyboy

New member
היתה אתמול פגישה

מי שלא בא הפסיד. היה מאד נחמד ופורה והגענו להחלטות חשובות. אבל עדיין אנו זקוקים לאנשים. כל מי שיודע על חנות שזורקת אוכל שהוא טוב ואפשר להשתמש בו מוזמן לדבר עם בעלי החנות על אפשרות לקחת את האוכל (להסביר להם על הפעילות ולמה זה חשוב) ולפנות אליו. יותר מאוחר אפרסם כאן את ההחלטות שהתקבלו בפגישה.

haleth

New member
ובענייני אוכל - רפובליקת בנענע!

רפובליקת בנענע - הרפובליקה הצמחונית הראשונה! הרפובליקה ממוקמת באתר הפורומים של "נענע". בפורום זה ננסה לעזור זה לזה לגלות את שלל האפשרויות הגלום בהיצע המזון מהצומח ולחיות ולאכול טוב יותר. כקהילה, ננסה לענות על מגוון של שאלות, ממידע בסיסי לצמחוני המתחיל ועד מתכוני גורמה לטבעוני הוותיק: אילו מצרכים, איפה קונים, איך מבשלים, אילו חלופות בריאות יותר ישנן, לאיזה מרכיבים תזונתיים אנו זקוקים... באתר הקהילה ניתן למצוא מבחר מתכונים מהצומח, קישורים לאתרים בנושא , מידע תזונתי, ועוד מבחר מאמרים ומידע שימושי לצמחונים, טבעונים ולמעוניינים להתנסות בשפע האפשרויות שבתזונה זו. אתר הקהילה ימשיך להתפתח בעזרתכם! בואו בהמוניכם!

adipo

New member
שיר לשבת../images/Emo168.gif

ישבתי לי, ככה סתם, ופתאום עלה במוחי השיר "תותים" של אתניקס. לאחר זמזום קצר של המילים נפל לי אסימון- השיר מתאים לאידיאולוגיה של "אוכל במקום פצצות"! המשורר אומר לאהובתו- בואי נקנה רק תותים במקום עוד מכונות של מלחמה...איך לא עליתי על זה עד היום... ובשביל שתתרשמו גם: "הקור שבגנך מול החום שבגני הבונקר לשמאלך מול הפגז שבידי הרימון שלך לא פרי והוא מוכן אצלך ביד אצלי במחסנית הם מוכנים אחד אחד. אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע שנינו נתגבר על האימה תותים, תותים בואי נקנה רק תותים במקום עוד מכונות של מלחמה. את המיטה חסמת בהרבה שקים של חול ועל ראשך קסדה מן הבונקר שמשמאל רצית שנשמתי תהיה צרורה לעד אבל אצלי במחסנית הם מוכנים אחד אחד. אור עולה מן המזרח יום חדש הגיע שנינו נתגבר על האימה תותים, תותים בואי נקנה רק תותים במקום עוד מכונות של מלחמה. " יום טוב וחג שמייח עדי

דניאלמ

New member
אולי תנסה לקנות תותים לב לאדן.|בננה

או לחיזבאללה וכד´..??ואז באמת יהיה שלום עולמי אין לי ספק... בוודאי שבמקרים מסויימים אוכל במקום פצצות יכול לעזור אבל גם בהרבה מקרים לא כמו המקרים הנ"ל (אל תשכח שבן לאדן הוא בליונר שהיה יכול לממן הרבה אוכל לרעבים באפגניסטאן ולמוסלמים בכלל ובמקום זה אנחנו יודעים על מה הוא מוציא אותו....

goldyboy

New member
עדיפו היא בת ../images/Emo68.gif

ו"אוכל במקום פצצות" הוא רעיון יפה ואני תומך בו מאד, למרות שברור לי שלא יפסיקו להוציא כסף על חימוש כיוון שאיפה שיש בני אדם יש גם מלחמה. כנראה זה משהו שהמין האנושי לא יכול בלעדיו. הרעיון של "אוכל במקום פצצות" הוא לעורר מודעות בקרב הציבור, שהפך מדוכא וכנוע, לבעיות חברתיות קשות שמכרסמות בנו, כמו עוני ורעב, הנזנחים כיוון שכל הזמן דואגים לסתום לנו את הפה עם "בטחון, בטחון" ולגרום לנו לחשוב שאסור להתעסק עם שומדבר חוץ מבטחון, לא משנה שרוב האנשים לא עושים כלום בנידון ורק מקטרים ואם הם רואים מישהו/י מקדישים מזמנם ומרצם למען בעיות אחרות שלא קשורות בבטחון הם מעירים הערות ציניות. ועדיין לא עושים כלום עם עצמם.

דניאלמ

New member
נכון אתה צודק הכי חשוב..../images/Emo21.gif

שנאכל המבורגרים ונקניקיות עם חרדל וזה באמת פרט שולי אם זה יהיה גז חרדל במקום...............

דניאלמ

New member
מה לעשות בתקופות מטורפות כמו עכשיו

היה עוזר הרבה יותר שאנשים יפסיקו לקטר על ירידה ברמת החיים שלהם זה באמת מפריע במאבק הצבאי הלא רצוי הזה שעולה בליונים לצערנו(אלא אם כן כמובן המצב הגיע לפת לחם או עוני מחריד שזה בדרך כלל לא המקרה הסטנדרטי של הקטרנות....)

seeyou

New member
אוכל במקום פצצות?../images/Emo163.gif

מה ? העשירים הערבים בעולם תורמים למובטלים היהודים-במקום לנשק להשמדה? ישנם בעולם 1.200.000.000 מוסלמים מתוכם 700.000.000 ערבים....סוף-סוף יש שינוי בגישתם כלפינו! אין צורך בפעולה צבאית נגד אירק! ילדי עזה השתתפו בנטיעות!!!שרפו כמה יערות בכרמל...זה היה בטעות!

למעלה