את העוגיות האלה
ניא לא יודעת להכין, כי אני עד עכשיו לא ממש מבינה ממה זה היה. אני רק יודעת שזה לא קמח כי אכלתי כאלה כל יום, וכי הם לא מגדלים קמח, אבל אני לא סגורה מה זה כן היה - הזכיר במרקם אורז שכאילו עשו אותו במרקם של סולת, אבל לכי תדעי מה זה היה באמת. הבננה עם האורז - אני מתה להכין, אבל אני יודעת שזה לא יצא לי כמו שם ואני אתאכזב... בעיקרון יש להם שם זן בננות שונה מבארץ - מאוד קצרות ודקות, כל אחת באורך של חצי מהבננה המוכרת כאן וחצי או שני שליש בקוטר. (קוראים לזן הזה LADY FINGER וזה קולע בול
). אז לוקחים כזאת, עוטפים באורז דביק שאני די בטוחה שהוסיפו לו משהו מתוק ודביק - אולי מי סוכר? או שאולי האורז שם הוא פשוט מזן דביק יותר והמתיקות הייתה רק מהבננה? אין לדעת... כל זה עטפו בעלה בננה, שזה עלים מאוד גדולים, תקעו קיסמים בצדדים ושמו על הגריל. העלה השחים, הבפנים נהיה רך ועוד יותר דביק, והטעם... בארץ אני אצטרך לאלתר עם נייר כסף ואני כבר יודעת שזה לא ירגיש לי אותו דבר, אז אפילו לא מנסה. אגב ליאור - הדברים הכי כיפיים שם זה הפירות. אני אישית הגעתי למצב שכבר חירבנתי אננס מרב שאכלתי בכאלה כמויות. וליצ'י מדהימים, ורמבוטן (נראה כמו ליצ'י אבל מסתבר שזה לא), ופרי דרקון שזה דבר מדהים (מוכרים גם בארץ אבל במחיר מופקע טילים). המחירים שם כל כך נוחים, אתה בחמישה דולר ליום חי כמו מלך. בקיצור קח אותי איתך!!!!!!