אוכל ביתי מכירים נשים המגישות אוכל לובי בדרום הארץ? או בצפון?
כ כנרת יפה שלי New member 11/2/07 #1 אוכל ביתי../images/Emo82.gif מכירים נשים המגישות אוכל לובי בדרום הארץ? או בצפון?
D dadondadon New member 12/2/07 #2 את מיתכוונת מסעדות טריפולטיאיות או קיטרינג? אצלנו באשדוד ישנה מסעדה כזו, אני יכולה לברר לך טלפון, אבל אם את מיתכוונת לקיטרנג הביתה, אז גם אישה כזו אני מכירה. (שפעם פעם הכינה, אפשר לברר מה קורה איתה היום) או שהיתכוונת למשהו אחר לגמרי שלא הבנתי...
את מיתכוונת מסעדות טריפולטיאיות או קיטרינג? אצלנו באשדוד ישנה מסעדה כזו, אני יכולה לברר לך טלפון, אבל אם את מיתכוונת לקיטרנג הביתה, אז גם אישה כזו אני מכירה. (שפעם פעם הכינה, אפשר לברר מה קורה איתה היום) או שהיתכוונת למשהו אחר לגמרי שלא הבנתי...
כ כנרת יפה שלי New member 12/2/07 #3 יש באופקים, ובמושבי יואב יהודה נשים שהפכו את הידע שלהם בבישול למקצוע משפחתי. מארחים בבית בתשלום. או , לקבוצות גדולות, אוספים אוכל מנשים רבות, ומגישים במקום מרכזי.
יש באופקים, ובמושבי יואב יהודה נשים שהפכו את הידע שלהם בבישול למקצוע משפחתי. מארחים בבית בתשלום. או , לקבוצות גדולות, אוספים אוכל מנשים רבות, ומגישים במקום מרכזי.