אוכל בטיסה

אוכל בטיסה

היי ב3 לינואר אני טס לניו זילנד(לא ממש קריטי אבל רציתי לספר:)). האם אפשר לבקש בטיסה ארוחה מיוחדת לסוכרתיים כמו שאפשר צמחוני או כשר? ואם כן, ממי מבקשים את זה? תודה רבה

אפשר לבקש

אבל למה לעשות את זה? - שתיה דיאטים יש חופשית ואת הג'לי מנה אחרונה אתה לא צריך לאכול מלבד זה מה יתנו לך שונה?

S h u g i

New member
אם תסביר לי מזה ארוחה

מיוחדת לסכרתיים ??? למה לא מספרים לי כלום ? מה אנחנו אוכלים אחרת ממי שאין לו סכרת ? תעשה חיים בניו זילנד !

chopi

New member
ביקשתי וקיבלתי

וידאתי בכל שלב כולל עם הכלכל הראשי שאני רשום כסוכרתי,גם לגבי האוכל וגם לגבי שינוי דרמטי במצבי במהלך הטיסה. קיבלתי מנה שונה עם קרקרים , ממתיק ללא סוכר, ערמת סוכרזית לשתיה חמה , סלט אישי ממנה צמחונית במקום סלט "וולדוף" עם תפוח ודובדבן, שתייה דיאטתית בלי שאבקש . בקיצור היו גם באלעל וגם בבריטיש מאוד נחמדים ואכפתים

טוב, אז יש והזמנתי

לא יודע מה ההבדל בין הארוחה לבין ארוחה רגילה אבל אם יש אז למה לא לנסות. באל על, באייר ניו זילנד ובקוואנטס יש ארוחות לסכרתיים. במאי אני אגיד לכם במה הן שונות.

chopi

New member
פניה לשושן ותגובה

לדעתי כל מי שנתקל בנותן שרות מכל סוג אשר מתייחס בשרותו לסוכרתיים (הנחה, מזון מיוחד, ציוד עזר וכו') בארץ ובעולם כדאי שיפרסם זאת כדי שיהיה לנו מאגר נוח ומידע להקלה בחיי היום יום כן ירבו נותני השירות והמודעות לאנשים עם צרכים מיוחדים

../images/Emo45.gif רעיון מעולה

אולי תפתח שירשור נפרד לעיניין שאוכל לשים אותו בקישורים או להפוך אותו למאמר כך שימשמר ויהיה נגיש לאורך זמן.

למעלה