אוכל בולגרי זה הכי הכי הכי
לכל הבולגריות הגאות (דור 2) שקצת שכחו ואין את מי לשאול פלפלים ממולאים : לטגן 2 בצלים קצוצים להוסיף עגבניה בשלה קצוצה ו-4 כפות רסק עגבניות. מלח פלפל. 1/2 כוס אורז. חופן פטרוזילה ושמיר קצוצים (חופן זה לא הרבה) 250 גר´ בשר טחון.לערבב את כל התערובת ולהתחיל למלא אפשר גם גמבות או פלפלים בכל הצבעים שניתן היום להשיג . למרות שאצלנו אוהבים את הזן הירוק בהיר . לרוטב: לטגן בצל להוסיף 4 כפות רסק עגבניות מלח פלפל קורט סוכר כף אבקת מרק עוף כוס וחצי מים להניח את הפלפלים בעמידה בסיר ולבשל שעה על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית. חשוב לא לדחוס את המילוי כי האורז תופח. בתיאבון . שושה
לכל הבולגריות הגאות (דור 2) שקצת שכחו ואין את מי לשאול פלפלים ממולאים : לטגן 2 בצלים קצוצים להוסיף עגבניה בשלה קצוצה ו-4 כפות רסק עגבניות. מלח פלפל. 1/2 כוס אורז. חופן פטרוזילה ושמיר קצוצים (חופן זה לא הרבה) 250 גר´ בשר טחון.לערבב את כל התערובת ולהתחיל למלא אפשר גם גמבות או פלפלים בכל הצבעים שניתן היום להשיג . למרות שאצלנו אוהבים את הזן הירוק בהיר . לרוטב: לטגן בצל להוסיף 4 כפות רסק עגבניות מלח פלפל קורט סוכר כף אבקת מרק עוף כוס וחצי מים להניח את הפלפלים בעמידה בסיר ולבשל שעה על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית. חשוב לא לדחוס את המילוי כי האורז תופח. בתיאבון . שושה