אוכל אוכל אוכל!

KAriNi94

New member
אוכל אוכל אוכל!

לאלו שצמו בינינו, איך עבר עליכם הצום? כשנגמר הצום ואכלתי, נהניתי מכל ביס וגיליתי שביום-יום אוכל הוא דבר שמובן מאליו ואנחנו לא כל-כך מעריכים אותו כי הוא נמצא בהישג יד... עכשיו, אחרי העינוי הגופני הזה, למדתי להעריך את העובדה שתמיד יש בבית אוכל, ובשפע... אח, כמה כיף היה לאכול

Tom Sawyer10

New member
אני צמתי 21 שעות...../images/Emo9.gif

אבל אז אחותי (קטנה ממני בשנה) הכינה לעצמה סלט אבוקדו ואני לא התאפקתי ולקחתי לה את אחד הביצים שבישלה וטרפתי אותה בלי מלח (וטעם של ביצה קשה בלי מלח באמת לא טעים...
)... טוב, כנראה שאף פעם אני לא יהיה
... אבל לפחות ניסיתי!

noam270

New member
הצלחתי לצום הכל../images/Emo3.gif

האמת היא שכבר בערב כיפור חשבתי לוותר, כי עשיתי את זה סתם מתוך עניין לראות כמה אני מסוגלת להחזיק, אבל בסוף חשבתי, מי זה הצום הזה שישבור אותי? אני צריכה להיות זו ששוברת אותו!
אז לא שברתי את הצום, ומשכתי את הזמן...
וואו, וההרגשה של אוכל אחר כך... משהו מטורףXD בהתחלה אכלתי פרוסה מהלחם שאני ואבא שלי הכנו ביחד ביום ראשון, ואחר כך עברתי לטוסט וסלט

morosh1234

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo183.gifאני צמתי הכל ../images/Emo3.gif

היה קל ונחמד! נחתי מלא וחברים שלי הגיעו בבוקר ושיחקנו עד צאת הצום
יאללה סוכות

asaf105

New member
נשברתי 20 דקות לפני הסוף../images/Emo7.gif

כבר ממש הרגשתי חלש, כל כך רעב לא הייתי מסוגל להחזיק את עצמי והייתי חייב לאכול משהו, אז אכלתי איזה פיתה קטנה וב6 נסענו לסבתא שלי לארוחה מפוצצת

asaf105

New member
העיקר הכוונה

טוב תשמעי אנחנו בני אדם נכון? ולהיות בשביתת רעב 25 שעות זה קשה מאוד, 24 שעות זה בד"כ אפשר, אבל אחרי 24 שעות את כבר מתה תכף, לא יכלתי להחזיק מעמד, אפילו לא הלכתי לשמוע את השופר כי כאב ליה ראש, אבל שנייה אחרי ששתיתי משהו ואכלתי איזה פיתה הכל ירד! D:

asaf105

New member
לחילונים זה פעם בשנה

לדתיים שמאמינים, יש 6 צומות בשנה- גדליה(ג' תשרי) יום כיפור, י' בטבת, תענית אסתר(י"ג אדר), ט' באב, י"ז בתמוז אבל יום כיפור אם אני לא טועה הכי ארוך וקשה, אם הוא 25 שעות אז כל חמשת הצומות האחרים זה רק מזריחת השמש עד שקיעה, כלומר 12 שעות לכל היותר

morosh1234

New member
../images/Emo182.gif../images/Emo187.gifותוסיף את העניין של החשמל

אני צמה רק בכיפור אבל מחברים דתיים אני יודעת שברוב הצומות האחרים אפשר להשתמש בחשמל.. אחד מהדברים שמאפיינים את הקושי בלצום ביום כיפור זה השיעמום, בגלל שאין חשמל וכל זה. במקרה שלי, השיעמום גורם לי לחשוב עוד יותר על הרעב! וזה מקשה

למעלה