אוכלים..

maloren

New member
אוכלים..

אז ככה. הבקבוקים של ליף עושים את עבודה. כך שביי ביי אוונט... כמויות - בפגיה האגילו בין 50 ל-70 כל ארוחה. אנחנו מאכילים בין 60 ל-70. לא נראה לי שזה קריטי. אני גם מצפה לעליה גדולה יותר במשקל בגלל הקירבה אלינו ותשומת הלב שסוף סוף היא מקבלת. בדבר היחידי שמעיב קצת זה הגאזים. מחר רוית תלך לבדוק תכשירים, אבל יש לכם מושג אם עודף אוכל גורם לגאזים? ראינו שהפליטות קורות בכל כמות של אוכל ובאותה כמות, כך שאולי גם הגאזים לא קשורים... סה"כ אני מאושר ולומד איך להתנהג ומי זו בכלל איה. אני מחכה להרמת הראש המלאה שלה. האם יכלו להיות שהשכיבה על הבטן בפגיה עזרה לה? הקיצר - יש אחלה תוכניות בלילה ב"יס". צ´או, אורן וב"ב

לא קשור לכמויות של אוכל

הפליטות כמו גם הגזים לא קשורים לכמויות של אוכל. יש תינוקות שסובלים מגזים יותר מהאחרים, ויש שמפליטות יותר מהאחרים. זה לא קשור בכמויות של המזון. בנוגע לגזים אני נסיתי את הגליכל והגריפווטר - שניהם נחלו כשלון, וזה פשוט עבר מעצמו. לגבי הפליטות - אין לי נסיון. גם זה וגם זה עוברים! אני יודעת שזה נראה עכשיו כאילו נצח, וכבר אין כוח, אבל זה עובר!!!

binon

New member
תנסה בקבוק של ד"ר בראון

יש לבקבוק הזה ערכת שחרור גזים וזה ממש עזר לנו. שווה לנסות.

אורן - איזה כיף לקרוא הודעה כזו../images/Emo140.gif

איזה יופי לשמוע על איה בבית... אני כל-כך שמחה בשביל כולכם. לא ראיתי מה ענו לך לגבי גזים, אבל לפחות מנסיוננו, אף אחד מהתכשירים לא עזר (עברנו סידרה של ארבעה או חמישה מומלצים במיוחד - ונייט!) מה שכן עזר מאוד זה תרגיל אופניים (סליחה אם אני חוזרת על עצות של אחרים ...). זה הולך ככה: יושבים על כיסא או כורסא נוחה, משכיבים את איה על הברכיים שלך כשהיא על הגב עם הפנים אליך, והרגליים שלה לכיוון הבטן שלך. אוחזים ברגליים ובתנועות איטיות עושים לה כמו אופניים עם הרגליים (כאילו שהיא נוסעת על אופניים). חשוב לעשות את זה לאט, וחשוב להרגיש שהיא מתנגדת עם השרירים שלה. אצלנו אחרי שלושה ארבעה סיבובים כאלו יצא שחרור מסיבי של אויר (בדרך כלל מלווה ביציאה לחיתול) - ובאה מנוחה ליגע. וריאציה נוספת על התרגיל הזה - אותו הדבר, אבל במקום לסרוגין עם הרגליים, מקפלים את שתי הרגליים ביחד לכיוון הבטן. שוב לאט ולהרגיש התנגדות שרירים. בהצלחה ותמשיכו ליהנות ממנה!

למעלה