אוי...

סיון b

New member
גם אני חושבת שיש לי הרבה

מה ללמוד ממיכל. אבל בינתיים, אני לא כ"כ מסכימה עם מה שאומרים. אני יודעת מהן החולשות שלו. אני לא מתעלמת מהן. בכלל לא. אבל אני פשוט לא מסכימה עם מה שאתן מנסות להציג כאן. כי אתן פשוט לא מכירות אותו.אני לא מתעלמת מהחולשות, אני פשוט מנסה להציג את מי שהוא באמת. ויש לו חולשות. לכל אחד יש. ואני יודעת טוב מאוד מה הפריע לי בו. אני גם יודעת מה אני אוהבת בו. ואם הייתי איתו ואני אוהבת אותו אז כנראה שהיתרונות בולטים יותר לעומת החסרונות.

שם ים

New member
סיוווננננייייייי ../images/Emo24.gif

חייבת לומר לך משהו אחד פיצפון. אני איתך בתחושות המתרגשות ונפעמות, אבל, שאלה: למה אותו את מציגה כמקסים ובוגר ו... ואותך כניסחפת. אני הייתי רוצה שיקטפו עבורי את הירח. מגיע לי. למה שלא???? אז בגישה הזו בואי נמשיך ונראה מה קורה עם ההתרגשות שלך. לא שופטת, מקווה שאת מבינה את הנקודה שאני מנסה לעלות. יום מקסים שם ים

סיון b

New member
חמודה,

הבנתי את הנקודה שלך. אני גם רוצה מישהו שיקטוף למעני את הירח. ואפילו יותר אם אפשר. ובגלל שהוא לא נתן לי את כל זה, וגם קצת פחות אז הפסקתי את זה. לא רציתי להתפשר. עכשיו, חמודה, הוא אני מציגה אותו כבוגר כי הוא באמת. הוא בן 40. אני בת 24, וזאת פחות או יותר האהבה הכי רצינית שהיתה לי. אהבתי קודם לכן אבל לא בכזאת עוצמה. בגלל זה אני הייתי יותר נסחפת. הוא יותר עם רגליים על הקרקע. הבדל הגילים שינה הרבה. ואת ההפרש בגילים אני חושבת שלא ידעת קודם.... סיון

rubber duck

New member
נקודה אחת לרעתו ../images/Emo13.gif

הוא זקן
אז תחפשי לך מישהו צעיר
ובלי קשר כל מי שיאהב אותך יקטוף לך את הירח ועוד דבר בטוח אבל בטוח שיהיו לך עוד אהבות גדולות את עוד צעירה ואני בטוח שגם מרגישה צעירה
אז קדימה
שרון

שם ים

New member
מסכימה איתו.

בלי קשר, יפה שידעת לבחור, ןאם ידעת לבחור, אז למה כל השירשור הארוך הזה. זו הבחירה שלך. מקסים. ואם על ההתרגשות דנתם, אז שמחה שיש לך המודעות והיכולת להודות בכך שאת עדין מתרגשת. והכי חשוב, בהצלחה עם האהבה החדשה, כי זה הכי חשוב, להיפתח שוב מחדש. באהבה, שם ים

sunrise of love

New member
יש לי כמה תשובות

1) כמו שאמרה אורלי -בולשיט.. 2) את מתחמתקת מתשובה אמיתית וכואבת. 3) השאלה היתה עלייך בלבד. צטתתי את דבריך והפכתי אותם לשאלה. 4) אם עצוב לך אז...את בוחרת ב"עצוב לי" ....אל תשכחי לעולם - בידינו הכוח לשנות את הדברים ואת התחושות שלנו. 5) אם היית עושה את הקשר למה שהוא עושה - טוב או לא - היית מגיעה לתשובות יותר פרודוקטביות ומועילות מאלה שאת נותנת לעצמך...... 6) אף אחד כאן לא מאשים. אף אחד כאן לא אשם ואנחנו לא שופטים. בסך הכל מנסים לגרום לך לראות קצת מעבר... הוא מאוד עיקבי מהרגע הראשון, דרכו ברורה וסלולה ואת....פשוט לא מוצאת את הידיים והרגליים. 7) אף אחד לא יכול להכניס לך לראש מה שאת לא רוצה שיכנס לך לראש... אין אפשרות כזאת. 8) אחרון- את יכולה להכניס לך לראש את מה שאת רוצה....רק את.... אבל תראי איך את מרגישה...... עכשיו סיון.... אלה הנתונים, מה את מתכוננת לעשות עם זה??????

שם ים

New member
נראה לי ש...

זה בסדר שאת רוצה לראות אותו. קצת לא טבעי שלא. לא נראה לי שכדאי להילחם בזה. עצה? את אמורה לצאת מהמשרד? מה זה חשוב אם זה טוב או רע, כרגע יש עוד קצת רגשות. חוץ מזה את הפנים היפות שלו את יכולה לראות גם בלי שהוא ממש יהיה בסביבה, הנה , כמו עכשיו:
בכל מקרה, מקווה שיהיה יום מקסים. שם ים

סיון b

New member
חמודה,

אהבתי לקורא את התשובה שלך. אהבתי לראות את הפנים היפות שלו על גבי המסך.... חחח.... העלית חיוך על פני. כן, אני צריכה לצאת מהמשרד. אני כבר לא אהיה בכל אופן. זה פשוט סתם חבל כי אני נראית טוב היום. עם הצבע החדש בשיער ועם בגדים חדשים שמחמיאים נורא. סתם רציתי שירא אותי יפה. סתם שיזכור אותי ככה, כמו שהוא תמיד אהב. לא יודעת מן נקמה מתוקה, למרות שזו לא באמת נקמה. ולמרות שאין לי סיבה. סיון

rubber duck

New member
סיווני דיי להתאבל

נכון זה כואב ונכון זה מפריע ואת חושבת עליו וזה מפריע לך אז לחשוב עליו כן אבל להתאבל לא יש לך את עצמך יפה גם פנימית וגם חיצונית ( ואחרי שראיתי אני יכול להעיד על כך ) ואת הרבה רבה יותר מכל אחד אחר יש לך חיוך כובש ולב שעומד מאחורי החיוך הזה אז קדימה לקחת אויר וממחטה ויאללה ללימודים ואח"כ להנות ולבלות שרון

סיון b

New member
תודה שרון,

על מה שכתבת. אני מתאבלת כי אני עדין כואבת על האובדן שלו ושל האהבה. וזה טיבעי. אבל היי, יהיה בסדר, לא? "זה כואב, זה יכאב, אבל בסוף זה ישתחרר....." שלמה ארצי אמר, ולשלמה ארצי אני אאמין. מה, לא כדאי??? סיון

rubber duck

New member
ואבי טולדנו אמר

תרקדי את הלילה אז יאללה בואי נרקוד
תאמת אני רקדן גרוע
שרון

למעלה