אוי

gelrad

New member
שאולי לא יהיה עוד מסע הופעות גדול...

שהיא נמצאת בפיק של היכולת שלה והיא מסרבת להופיע אם היא תהיה "פרודיה של עצמה"...

כן, כמו שחשבתי ../images/Emo10.gif

רציתי להיות בטוחה שהבנתי מה ששמעתי, אז הבנתי

scarlet26

New member
ועם זאת

היא הדגישה שהיא לא תפסיק להופיע לגמרי... אולי פשוט נאלץ להגיע קצת רחוק יותר מרעננה כדי לראות אותה שוב :) וחוצמזה, זה הוקלט לפני ההופעה בארץ ואין ספק שאחרי מה שהלך כאן בהופעה היא יכולה בהחלט לשקול שוב את כל העניין. זו ממש לא הייתה הופעה של מישהי שהשמש שוקעת עליה :)

Applebite

New member
גם אני חושבת שיש סיכוי שדעתה השתנתה

אחרי ההופעה בארץ. אם לקח לה כל כך הרבה זמן להגיע לכאן והתחרטה על זה, היא חייבת לנו לפחות עוד הופעה אחת (או 10) כדי לפצות על הזמן האבוד

צריך לדעת מתי השמש שוקעת

טורי אמרה שזה הטור הבינלאומי האחרון שלה. אבל בעיקר, היא נשמעה מדוכאת, כאילו נגמר לה ה... מה שאנחנו אוהבים בה. אני מקווה שהיא סתם נורא עייפה. בכל אופן, עכשיו היא כותבת מחזמר (...והם חיו באושר ועושר עד שהעובר שלה מת).

../images/Emo7.gif

אני מקווה שזה אחד הפיצולים שהשתלט לה על הראש ושהיא תחזור לעצמה מהר מאד. מצידי שתופיע עד שתהיה GILF!!!

אמ

יש תחושה שהשיא של טורי מאחוריה, אבל אם תבקשי ממני לקבוע מה השיא אני בחיים לא אצליח להחליט, אפילו לא שלושה אלבומים שהם השיא... מה שכן, יש תחושה של משבר גיל 40 עכשיו, עם הפאות וניתוחים והרזון. האם אי אפשר לנגן מוסיקה מדהימה בגיל 60? אפשר ועוד איך (במיוחד אם את טורי...). אבל טורי צודקת, היא לא יכולה להיות שוב מטורפת וכועסת ומלאת תשוקה כמו ב92, כי אולי היא כבר לא מרגישה ככה. ואם היא לא ובכל זאת תנסה בכוח, היא באמת תראה כמו פרודיה על עצמה. טורי יכולה לעשות עכשיו מה שהיא רוצה, ואני די בטוחה שטורי תעשה בסוף מה שהיא רוצה, אבל נראה לי שהיא יודעת שהמעריצים תמיד יאהבו יותר את טורי הצעירה, זו שהם התאהבו בה מלכתחילה. זה לא שהיא לא יכולה לכתוב מוסיקה טובה יותר עכשיו, אבל היא לא יכולה לכתוב את אותם הדברים בלי להיות מגוחכת, ומצד שני לספק את הסחורה למעריצים, שאוהבים את הג'ינג'ית המטורפת ומלאת הכאב. אוף, בקושי אני הבנתי את עצמי.

gelrad

New member
למרות שאני מ 93, הכאב זה לא האישו בשבילי...

האישו זה הרגש שמגיעה מהלב שלה ללב שלי. כל עוד היא תעשה את זה, זה מישני מה הרגש שהיא תעביר...

boy for pele

New member
אני חושב שזוהי תמציתה של האמנות

לעשות חיבור בין היוצר לקולט היצירה. עם זאת, אני חושב שהיא לעולם לא תוכל לשחזר את האיכות של שלושת הדיסקים הראשונים. חשוב שלהגיד שלמרות שעבר המון זמן מאז, נראה שהיא עדיין מתחברת לגמרי לשירים שהיא כתבה לפני יותר מ-10 שנים. ב-2004 נסעתי לראות את האיחוד של הפיקסיז, ובאחד הרעיונות פרנק בלאק אמר שהוא מתקשה להתרגש מהשירים שלו שהוא כתב אותם בתור בן אדם אחר, ואני חושב שהרגשתי את זה בהופעה (למרות שלאחרונה ראיתי סרט תיעודי על הסיבוב ההוא, ויכול להיות שאני הייתי באחת ההופעות הכי פחות מוצלחות בו). זה נותן לי תקווה שהיא תוכל להמשיך לרגש את הצופים, גם עם השירים הישנים שלה, שאות עדייןי מרגשים יותר מן השירים מן האלבומים האחרונים (ואני כן אחד מחסידי הADP)

FooK MI

New member
הדוגמה הזו מתחילה להמאיס את עצמה

אבל ג'וני קאש הוציא את הקאבר ל-Hurt פחות משנה לפני שהוא נפטר. זאת אומרת, באזור גיל 70. זה לא הגילוש, זה התרגילוש. נ.ב. תהיה פרודיה על עצמה? כולם חלו במחלת ה-UTP ושכחו את האלבום האחרון?

זה לא אותו דבר

האלבום האחרון אולי אל כוס התה שלנו אבל הוא בהחלט עומד בפני עצמו וכיף לשמוע אותו. נראה לי שהיא התכוונה יותר לקטע שבו היא תעלה על במה ולא תנגן עם האנרגיות שלה, ועם הפורנו פסנתרים. אני חושבת שהיא פשוט לא רוצה להגיע למצב שבו היא מופיעה בעייפות ועושה מוזיקה רק כי זה מה שהיא עושה בד"כ ולא כי יש לה באמת מה לעשות. מצד אחד זה נורא עצוב, ומצד שני אני גם מבינה אותה ומעדיפה לזכור אותה בשיא, ושהיא לא תהפוך לבדיחה שמנגנת כמו הדיסק בשדות חומוס.

boy for pele

New member
ADP הוא האלבום הטוב ביותר שלה מאז BFP

או לפחות מאז TVAB. הפרודיה על עצמה הייתה לפני זה, וכל הכבוד שהיא הצליחה להתגבר על זה.

TomeRatz

New member
ADP הוא ממש, אבל ממש לא פרודיה.

מה יש, טורי נהייתה פוליטית ולא כואבת מספיק בשבילך? בחייך, לקרוא ל American Doll Possee פרודיה זה מקסימום לעשות פרודיה מעצמך.

למעלה