אוי

rtenne

New member
אוי ../images/Emo10.gif

לא ביקרתי בפורום כבר הרבה זמן ואני חוזרת לכאן היום כי אני באמת אובדת עצות... אני אומנם בי אבל בעיקר נמשכת לגברים. לפני כמה חודשים התאהבתי בחברה הכי טובה שלי (שגם היא בי) ואחרי שהבנתי מה קורה החלטתי לדבר איתה על זה. להפתעתי היא הפגינה רגשות דומים אבל החלטנו ביחד שזה לא הזמן להתחיל משהו רציני (שתינו לא רוצות סתם משהו). מאז זרמו הרבה מים בירקון והרגשות שלי אליה דעכו, והיא יודעת את זה. היום בצהריים דיברנו ארוכות ואחרי שסיימנו היא שלחה לי SMS ואמרה לי שהיא "שכחה" להגיד לי אבל היא הייתה בשלשה לפני יומיים. עם שני חברים משותפים שלנו. אני לא יודעת למה ואיך אבל נכנסתי לשוק ולא הגבתי לעניין. נראה לי שזה קצת הרתיע אותה אבל לבסוף התנצלתי. אני רוצה איך שהוא לדבר איתה על זה. על איך שהיא סיפרה לי ועל למה בכלל היא עשתה את זה? אני כולי אכולת קנאה אבל באותו זמן אני לא ממש הייתי רוצה להיות חלק מהשלשה כי כמו שאמרתי אני לא מחפשת סקס מהצד אבל משהו יותר רציני (שלא ממש הגיוני איתה כרגע). מה כדי לעשות? קשה לי לדבר מהראש ולא מהלב במצב הזה...

rinat l

New member
מה זאת אומרת

אכולת קנאה? למה לקנא? את לא רוצה בדבר כזה, הרגשות אליה דעכו (או שבעצם לא) שתעשה מה שהיא חושבת לנכון..

אני לא חושבת שאת צירכה להתערבב

לה בחיי המין שלה,אלא אם כן את מעוננית בקשר איתה ואז את צירכה לדבר איתה על העניין ולבדוק אם אפשר להגיע למצב שטוב לשתיכן. ממה שאתכותבת אני חושבת שהרגשות לא דעכו אלא הכחשו,אני חושבת שבכל מקרה כדי לדבר איתה מהלב על כל מה שמפריע לך.

למעלה