אוי תגללל..

תרנגולת

New member
אוי תגללל..

כ``כ שמחה שאת נשארת.. אבל אל תעשי את זה שוב ללב שלי, טוב?! :) בהודעה למטה את הזכרת לי שיר כזה שגורם לי לבכות תמיד.. :) ועכשיו העיניים שלי קצת.. רטובות.. יצור מוזר ומגוחך אני- זה לא שקראתי את השיר.. נזכרתי בו, ו.. :) אוף איתי. תרנגולת דומעת ומגוחכת.

תרנגוליתה שלי

מה שלומך היום, יקירתי? אני מתכוונת חוץ מהדמעות ומהשמחה על שובה של אמא. מקווה שקראת את ההודעה שהשארתי לך ואוהבת אותך כל כך עם או בלי דמעות. מאיה שלך

תרנגולת

New member
ממ.. :)

את יודעת איזה שיר..? תקראי את ההודעה של תגל.. :) אני.. קורים רק דברים טובים.. אבל אני קצת מאובנת. איך אצלך?

קראתי את ההודעה..

ולא בדיוק הבנתי לאיזה שיר.....את מתכוונת לכותרת ``משהו ממני``? אולי אני פשוט מאובנת...הרבה יותר ממך. אני יחסית בסדר. מחר אני עושה ``מסיבת סיום`` באישפוז יום. מעכשיו אבוא רק לשיחות ולמרפאות להפרעות אכילה....אם יקבלו אותי. הדפסתי את הקטע על החיים...ומסגרתי אותו. זה מה שאני אביא להם מחר, וכמובן עוגות....שאני לא אטעם. אוהבת אותך ובואי תהי איתי...אם קראת את השיר ``אבסורד``. שלך מאיה

תרנגולת

New member
בדיוק זה.. :)

השיר הזה. שמחה שמחר כבר לא באשפוז יום.. :) מקווה שיקבלו אותך.. קראתי- פשוט.. רציתי לענות לכולם על כל מה שהגיבו לי.. ואני לא מוצאת הרבה זמן לבוא לכאן.. (האינטרנט לא פעול, ואפשר להתחבר רק ממקום אחד.. הוא תפוס.. אז אני לא מספיקה). ואני כ``כ רוצה להגיב.. יקח זמן- אם לא הגבתי.. העיפו אותי באמצע.. קראתי. תודה לך מאיה.. }{

מייק 48

New member
תרנגולת יקרה...

לא זוכר אם כבר אמרתי לך בעבר, אז אומר עכשיו: את נכס שלא יסולא בפז, גם לפורום וגם לכל מי שאת ידידתו !!! את מקסימה ומדהימה ביכולת האמירה שלך... את פוקחת את עיני הקוראים את דברייך ונותנת להם יכולת להסתכל מזויות ראיה שונות על עצמם ועל העולם שמסביב... יכולת הניסוח מופלאה ויש לי שרושם שבורכת במין חוש שישי שיכול לזהות ממרחק (ולפני כולם) תכונות אופי, מצב נפשי ואפילו סכנות אורבות בדרך... אני שמח שאת אוהבת חלק מהשירים שאני מביא לכאן... הייתי רוצה שגם את תוכלי להעריך יותר את עצמך (נראה לי שערכך בעינייך נמוך...) ואז יופיעו בחייך המון דברים טובים... היום הצלחת לעודד מעט את נפשי שלא היתה מי יודע מה... מסיבות מסוימות שאולי אוכל לפרט בקרוב... אבל הצלחת לגרום לי מעט לחייך - וזה לזכותך !! אין לך מושג כמה את מופלאה וכמה את מוערכת בפורום ע``י כולם !!! מקוה אצלך ילכו ויתרבו הימים הטובים... ובסוף המאזן יהיה רק ימים יפים ומחייכים שולח לך חיבוק ונשיקה ואומר לך - תודה, תודה רבה !!! שלך באהבה מייק

תרנגולת

New member
*מסמיקה*

תודה.. :) תזהר.. אתה מעלה לי את האגו.. שמחה שגרמתי לך לחייך.. מסוקרנת על מה ואיך ולמה.. מקווה שהמצב אצלך יהיה יותר טוב. לילה טוב מייק יקר. חלומות מתוקים. ותודה לך, המון המון תודה..

למעלה