אוי, שירה, שירה...

אוי, שירה, שירה...

קוראים לה שירה. היא לומדת איתי כרגע בקורס. בכל בוקר היא מגיעה לבושה חצאית בצבע אחר...חצאית שמבליטה היטב את גופה החטוב, המושלם...את רגליה המופלאות. יש לה שיער בלונדיני חלק וארוך. חזה מדהים ביופיו, עגול, יפהפה. שדיים כאלה מטריפים...היא מדהימה. בכל יום אני מביט בה ובולע את הרוק...אני מפנטז עליה. מדמיין איך היא באה לפתע לחדר שלי בשעת הפסקת הצהריים... בלי לומר מילה, היא פשוט ניגשת אלי ומנשקת אותי נשיקה צרפתית לוהטת. אצבעותיה חולפות בתוך שיערי, לשונה הלוהטת בולעת אותי. היא פותחת את כפתורי החולצה שלי, לאט...אחר כך את החגורה, את כפתורי הג'ינס שלי...מסירה באצבעותיה הארוכות הנשיות את התחתונים שלי. איברי הזקור מוכן לקראתה, לוהט וזקוף כמו תותח...היא יורדת על ברכיה, ידה נשלחת אל עבר האשכים שלי...ולשונה מתחילה לטייל על הזין שלי...ממממ....זה טוב... אני משחק בשיערה הזהוב, החלק, בזמן שהיא מוצצת לי את הזין לאט...היא מטריפה אותי!! היא יודעת לעשות את זה טוב...כן...היא מלקקת ומוצצת אותו במשך כמה דקות שלא מהעולם הזה... היא עולה חזרה אלי. אני מסיר את חולצתה, ואת החזייה...שדיה נגלים לעיני במלוא תפארתם, חלקים, סימטריים כאלה, מושלמים...פטמותיה זקורות. אני מוצץ אותן והיא נאנחת...ראשה מוטה לאחור, היא מתענגת למגע לשוני החמה על פטמותיה הלוהטות והמשתוקקות...כרגע היא עומדת מולי עירומה בפלג גופה העליון, לשובה עדיין בחצאית מטריפה עם שסע בצד...המראה הזה פשוט מטריף אותי...אני שולח את שתי ידיי אל מתחת לחצאית, ומלטף אותה לאורך רגליה, ירכיה, מתניה...אוחז חזק בישבן שלה מתחת לתחתונים...אוי איזה ישבן רך ועגול וקטן...אני נכנס מתחת לחצאית שלה...מסיר את תחתוניה האדומים...מעביר אצבעות לאורך ירכיה ועל איבר המין שלה...אני מלקק אותו, הוא לח וחלק ומשתוקק למגע...אני מוריד לה את החצאית לאט, עכשיו כבר שנינו עירומים..אני לוקח אותה אל חדר האמבטיה...מכבה שם את האור, ומושיב אותה על שפת הכיור, הראי מאחוריה מראה לי את גבה החלק...אני מלקק לה את הבטן, את המתניים...בחיים לא ראיתי גוף כזה מושלם...אני מעניק לה עוד קצת סקס אוראלי, היא נאנחת, מתפתלת, לוהטת...טוב לה, כן...אני חודר לתוכה לאט...אוי...זה נכנס בצורה כל כך חלקה ומושלמת...זה כל כך טוב...אני נע בתוכה בקצב אחיד, לאט, אחר כך מגביר את הקצב וחודר לתוכה מהר יותר...חזק...אצבעי בתוך פיה, היא מוצצת אותה בתאווה...גופה נעשה חם יותר ויותר, היא כבר ממש לוהטת..."כן...כן...זיין אותי...זיין אותי חזק..."היא נאנחת...ידיי מעסות את שדיה...אחר כך אני אוחז בישבן שלה ומצמיד אותו חזק פנימה...גופנו כגוף אחד, לוהטים באש התאווה...אני אוחז במתניה וחודר לתוכה עמוק, עמוק...מנשק אותה בלהט, אנחנו בוערים... אנחנו עוברים לאמבטיה, אני מווסת את זרם המים כך שיישפכו חמימים כאלה על גופה...אני נשכב על גבי בתוך האמבטיה.היא יושבת עליה, המים החמים זורמים על גבה ועל הישבן החמוד שלה...היא עולה ויורדת, איבר המין הלוהט שלה עוטף אותי כמו שמיכת פוך ביום חורף...היא גונחת..."אוי...אוי אתה טוב...אתה טוב...." ידיי אוחזות במתניה, אני מביט בזין שלי איך הוא חודר אליה, המים החמים עוד יותר מלהיטים אותנו...היא רוכבת עלי כמו קאובואית מנוסה על סוס מירוץ...היא מתפתלת כולה, פניה מאדימות, השיער שלה כולו רטוב, פזור על גבה, אוי אני בתוך חלום...זה משגע....אני עומד לגמור... "שירה מותק, אני גומר..." "תגמור, תגמור יחד איתי..."היא אומרת... היא נעה למעלה ולמטה, היא מתקרבת אלי, שוכבת על הבטן שלי, אני מצמיד את הישבן שלה חזק פנימה, אני גומר...כן....אני מרגיש את הזרמה החמה טסה בתוך הזין שלי היישר אל תוך הלבה הרותחת שבתוכה....היא צועקת...איי...אוי...כן...אנחנו גומרים ביחד, באורגזמה הכי טובה שהיתה לנו בחיים... אנחנו מתנשקים...מתלבשים...וחוזרים לכיתה...

למעלה