אוי קמילה קמילה

סיגלנ

New member
אוי קמילה קמילה

אתמול הפרק היה חבל על הזמן. רק היום גיליתי שיש פורום של הסדרה הזאת. אז נעים מאוד לכולם. קמילה משחקת בצורה מדהימה ואמיתית וגם שאר השחקנים. ממש בכיתי כשגילחו לה את הראש. כמה שזה כביכול רחוק מאיתנו, וכמה זה קרוב אלינו. זה משהו שיכול לקרות לכל אחד. הלואי שלא יקרה. אני צופה קבועה בסדרה וכל יום נהנית מחדש מהאמיתיות של התוכנית על החיים ממש. והשירים הנלווים חבל על הזמן. אז ביי בנתיים

ElinorL

New member
ברוכה הבאה סיגלנ

אני אלינור אז נעים להכיר וכן, זה באמת יכול לקרות לכל אחד... למורה שאני מכירה יש סרטן בראש אבל אני חושבת שהיא כבר עברה את החלק הקשה וגם התחיל שוב לצמוח לה שיער :)

סיגלנ-../images/Emo124.gif=התקבלת למועדון../images/Emo70.gif

יש כרטיס מועדון????????????

קפיטו

New member
את ממש צודקתת

קמילה (קרולינה דיקמן) פשוט גדולה, ואני לא הפסקתי לבכות כשגילחו לה את הראש!! זה היה קטע מדהיםם וד"א- גם אני ראיתי רק אתמול שיש פורום לסדרה

דבר אחד אני יכולה להגיד

סוף סוף הדמות של קמילה קצת יותר מעניינת :) וגם של אדו....עד עכשיו ההתעסקות בהם לא הייתה מעניינת..אלא יותר בקפיטו.. ולגבי הקרחת...אוי איזה פנים יפות יש לה...זה רק מבליט אותן.. כשראיתי את הסצנה שהיא בוכה חשבתי לעצמי שבטח היא בוכה לא בתור קמילה בסידרה אלה בתור קרולינה שמגלמת דמות ועכשיו כדי לגלם את הדמות הזאת היא עושה קרחת...אז זה היה בכי אמיתי במקום כלשהו:) למקרה שיש כאלה שחשבו אחרת...זאת קרחת אמיתית..

ElinorL

New member
מה פתאום, אין מצב שזאת קרחת אמיתית!

מה משעמם לה בחיים שהיא תתן שיעשו לה קחרת? להפך - זה הגיוני שזה לא אמיתי כי לא יכלו להראות איך השיער שלה נושר לאט לאט אז אמרו "טוב, הדמות תעשה קרחת וככה יחשבו שזה באמת" למרות שתוך כדי שאני חושבת על זה אני חושבת על פליפה מ"המורדים" שעשה קרחת לפני ניתוח בראש והוא באמת עשה אותה אז יכול להיות שאת צודקת אבל לא יודעת...

ים כחול

New member
זו קרחת אמיתית ...

והיא שחקנית ענקית

ElinorL

New member
אני רואה שאתן מאוד מגובשות לגבי

הקרחת וקרולינה :) אז הנה גם אני מצתרפת: זה אמיתי והיא שחקנית אדירה! חחח

קפיטו

New member
ועוד איך...

קרולינה פשוט אדירה. לא הרבה שחקניות מסכימות לגלח את השיער לטובת בתפקיד. פשוט כל הכבוד!

למעלה