אוי קובי!!

somone1411

New member
אותי מעניין

מה קורה עם דאלאס שלא מפסיקה להתחזק עם אמרה.
&nbsp
יש שם חתיכת קבוצה עם עומק.יש לי תחושה טובה לגביהם, בטח כשהספרס לא בשיאם.
לדעתי דאלאס כרגע בעלת הפוטנציאל הגבוה ביותר על הנייר.

אם חסר לדאלאס משהו אחד זה עומק.

אבל האמת האי שחסרים להם שניים. עומק והגנה.

rapgamer4ever

New member
אם כבר מדברים על sleepers יש לי המלצה למהמרי הפורום

ממפיס גריזליס מקבלת יחס של 1/12 לאליפות. לדעתי היחס הזה לא מציאותי והסיכוי שלהם טוב בהרבה.
יש להם הכל- הגנה מהטובות בליגה, התקפה משופרת, עומק, ניסיון ומצ'אפ טוב כמעט מול כל קונטנדרית בליגה.
הייתי נותן להם אולי 1/4 לצאת מהמערב. אם נהיה ממש קמצנים אז 1/5. בגמר היא תגיע פייבוריטית מול כל יריבה.
&nbsp
לגבי דאלאס- אני ממשיך לא להאמין במיוחד בסיכויים של הקבוצה הזאת. אמארה הוא תוספת נחמדה כי באמת המצב שלהם בקו הקדמי היה מזעזע אבל עדיין חסר להם סנטר מחליף, מישהו שיכול לתת גוף. אמארה לדעתי לא נכנס למשבצת הזאת.
בוא נאמר שבאופן כללי אני חושב שהקבוצה הזאת עדיין לא גיבשה זהות מאז שרונדו הגיע. הפיק אנד רול הכי טוב בליגה ירד רמה ואיתו היעילות ההתקפית. נוביצקי גם בירידה מסוימת. הרוטציה שלהם בכנפיים גם לא ברורה בינתיים (אם כי זה דבר שיתגבש עד הפלייאוף, השאלה איך זה יראה).

fatnoam

Active member
לממפיס נשאר הלו"ז הכי קשה במערב

קראתי על זה איפשהו.
&nbsp
בכל אופן, הם בהחלט קבוצה טובה. אני חושב שחסר שם מישהו שיעשה סל שכלום לא פועל. ג'ף גרין היה אמור להיות האיש הזה, בינתיים זה לא קורה. אני חושב שבקלאץ' אין להם פשוט shot makers. זה קריטי.
&nbsp
מה שיפה בקבוצה הזו זה שכל שחקן בה שווה הרבה יותר כחלק מהקבוצה הזו מאשר בבודד. חוץ מגאסול שהוא היחידי שמוכיח סטאר קוואליטי אמיתי, אני לא חושב שקונלי, זיבו, לי, לואר, קאלאטס וכו' היו מוערכים או טובים במקום אחר כמו בגריזליז, אם תרצו זה כמו שבראה היה פח אשפה בכל מקום שהוא לא דאלאס.
&nbsp
זה הופך אותם לדעתי לאובראצ'יברס. אני חושב שאובראצ'יברס לא זוכים באליפות ב-NBA.
&nbsp
מצד שני הסגנון שלהם הכי מותאם לפלייאוף, ויש להם אולם משוגע וביתי מאוד. קח את קרטר חמש שנים אחורה, ואני הראשון שיהמר עליהם. זה בדיוק מה שחסר להם.

rapgamer4ever

New member
הייתי מסכים איתך עד השנה

אבל העונה גאסול יותר טוב ויותר אסרטיבי בהתקפה. לדעתי הוא נותן להם אופציה ראשונה לגיטימית בקלאץ'. בוא נאמר שהוא לא דוראנט אבל יש סביבו 4 שחקני התקפה טובים ולדעתי זה מתאזן. אני חושב שממפיס בין הטובות בליגה העונה במשחקים צמודים (ונדמה לי שגם בשנה שעברה).
&nbsp
לגבי אובראצ'יבינג- אני לא בטוח שזה המונח שהייתה משתמש בו. על פניו הכישרון של הכוכבים שלהם נחות לעומת קבוצות אחרות אבל לכמה קבוצות בליגה יש אופציות 4-5-6-7 כמו ממפיס? הזכרת את וינס אבל הוא אפילו לא נכנס לשם. ג'ף גרין, קורטני לי, טוני אלן וקוסטה קופוס- כולם רול פליירס פשוט מצוינים.
לא הייתי מגדיר את ממפיס אובראצ'יברית כי היא יותר מוכשרת ממה שנדמה, פשוט זה לא כישרון של השחקנים במרכז הבמה.

pLaz

New member
סרטון מעניין על קיד-גילכריסט

https://www.youtube.com/watch?v=4BIO8r4xAc4
&nbsp
תראו, מומלץ.
&nbsp
בכלל, ממליץ גם לקרוא את הכתבה הארוכה שעשו עליו בSI -
http://www.si.com/nba/2015/02/05/michael-kidd-gilchrist-hornets-kentucky-shot-voice
&nbsp
ההורנטס טובים יותר ב13.2 נקודות יותר מהיריבים כאשר מייקל על המגרש. כן, יש לו עוד דרך ארוכה לעשות בצד ההתקפי - אבל זה טוב לראות שהראש שלו במשחק והוא ינסה להוציא מעצמו כמה שהוא יכול.

הוא כבר עכשיו אחד השומרי פרימטר הכי טובים בליגה.

הריצה של שארלוט ברגע שהיא החליטה לזרוק על כל מה שקבוצות NBA למדו בשנים האחרונות (שלשות זה טוב, ריווח זה חשוב, הגנה עושים עם ביגמן רים פרוטקטור ועוד) היא בעיני אחד האירועים המעניינים של העונה. לא, הם לא הפכו לקבוצה מרשימה, אפילו לא קרוב לכך אבל הם כן ממקסמים את הסגל שלהם וזה כל מה שאפשר לבקש מהסגל והמאמן (מעבר לזה זה כבר הנהלה).
&nbsp
ובחזרה לקיד גילכריסט. כוכב הוא לא יהיה אבל אולי גרסא משופרת של טוני אלן אם הכל יילך כמו שצריך וזה גם יפה. אני יודע שהוא עבד המון על הג'אמפ שוט שלו בקיץ ותוצאות חלקיות רואים כבר העונה. שנה שעברה הוא לקח בערך 28% מהזריקות שלו ממרחק של יותר מ-10 פיט וקלע אותן בפחות מ-30%. השנה הוא לוקח בערך 34% מהזריקות שלו משם (ובלי שלשות בכלל מה שמצביע על מודעות) וקולע באזור ה-40%. לא מדובר במספרים מרשימים בשום מצב אבל התקדמות רואים.
&nbsp
לא קראתי את הכתבה ב-SI עדיין או את הסרטון שהעלית אבל אני מקווה להספיק בערב. בכל מקרה, הנה כתבה נחמדה עליו מגראנטלנט מלפני כמה חודשים - http://grantland.com/the-triangle/michael-kidd-gilchrist-charlotte-hornets-jump-shot/

picki23

New member
לך תדע

אני אוהב את הבחור. אני רואה את שרלוט רק בגללו. יש לי הרגשה שמישהו מוריד לו את הבטחון. הוא עושה רק עבודה שחורה ולפעמים הוא צריך לזרוק ולא לחשוב, הוא צריך מנטור

למעלה