אוי סטובו אונדה מי

רותי ב.

New member
אוי סטובו אונדה מי

מי אינייטו סברוזו. לו אסנטי אריבה דה מי, אי לי די א'אוייר קנטיגאס... אימפרימרו לי די קי סיינטה קה קנטיקה די חווה אלברשטיין עץ הכוכבים לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא לא פירות עליו צומחים כי הרי ממילא הפירות סופם לרקוב מי צריך את אלה זהו עץ של כוכבים מאירי עיניים שם צומחים הם וגדלים כמו על השמים כשמראים לו תפוחים כל תפוח דוב הוא הוא מראה את כוכביו ואומר מה טובו הוא אוסף את כוכביו ויורד העירה ביריד למכור אותם עשרה בלירה בואו, בואו אנשים זוהי שעת הכושר כוכבים תקנו בזול ותזכו באושר וקהל גדול סביבו צוחק ומתבדח סבא למה לא תמכור גם חצי ירח וכולם קונים חוטפים גזר צנון ואורז אבל חופן כוכבים לא תודה אין צורך מסתכל בהם הסב ונפשו נרגשת עיניהן ודאי עיוורות ואוזנם חרשת הביתה שב הוא עם סלו בלא טיפה של עצב האוצר נשאר אצלו ואצלם הכסף לסבי ישנה חצר ועץ אחד נפלא בה אין כמוהו בעולם כך אומר לי סבא ופתאום התחשק לי לתרגם אותו, ואני מבקשת, שתתקנו לי טעויות, בבקשה. והנה פה התרגום מי נונו טייני קורטיג'ו אי און ארבולי מאראביוזו אאִי קרסי נו-אַי קומה אל אין טודו איל מונדו, אנסינה מ'דיזי מי'נונו. נו פרוטאס קרסין סוברה אֶל, פורקה לאס פרוטאס אל קאבו ס'פודריריאן, אנַ'קֶן ליס פרימי אסטס אז ארבולי די סטריאס קי אלילומבראן לוס אוז'וס אאי קרסין אי אינגרנדסקן קומה אַ'לוס סיילוס קוואנדו ליס אמוסטרן מנסנס, קאדה מנסנה 'לונסו' אל אמוסטרה סוס סטריאס, אי דיזי קה'אירמוזו ... אריקוזֶ'ה א'סוס סטריאס אי אבשה א'ל'סיבדאד אל צ'ארשי לוס וה וינדר, דְאֵס (10) פור אונה לירה ויני, ויני, ג'נטס, אסטה אז לה אורה בואנה סטריאס מרקרש בַּרטוֹ, אי גנרש פליסידאד אי מונצ'ו 'קהל' לו'ארודיאה, אזיידו שאקאס אי ריינדו נונו, דקה נו ונדיס טמביין אִי מדיה לונה? אי טודוס מרקן, טראבן, ספנוריאס, רבנוס, ארוז, מה, קוואנטס סטריאס? נו, גרסיאס, נו טינמוס ד'מיניסטר לוס מירה איל ויאז'ו אי סו אלמה אמוסיונאדה סוּס אוז'וס פואדי סר סון סייגוס, אי סוס אורז'אס סודראס הקאזה טורנה אֶל קון סו-ססטו, סין אומפוקו דה טריסטר איל טרזוֹרו קדו קון אל, אי אונדה איוס לה מונֶדה מי פאפו טיינה קורטיז'ו אי און ארבולו מאראביוזו טייני נו אי קומו אל אין טודו איל מונדו, אנסינה מי קונטה מי נונו
איך אומרים קהל? מי אולבידי

רותי ב.

New member
דספואס לי קיז'י מיטר

אומפוקו די Pixis קי אויה, קי ס'אגה "קשוח" יעני מטאל אור קומו ס'יאמה... מי איז'ו נו מ'דשו.. אין פין לי מטי רומנסס אי ל'אגראדו מונצ'ו... קון אסטס רומנסס סי דורמיו סוברה מי..... פאשאריקו די צ'יקיטיקו... קומו די סברוזו קי אז...
אוחחח מי גוסטי ד'אל מונצ'ו אוי....

רותי חייבת לומר לך שוב כל הכבוד!

לא מצאתי שגיאות חוץ מאחת - להאיר - ארילומבראר

רותי ../images/Emo45.gif

אני ממש מתפעלת מאיך שהשפה שלך הועשרה מזמן שפתחת את הפורום, זוכרת עוד מימיו הראשונים איך התקשת במילים...וכעת... כל הכבוד! השקעת - הרווחת!

Sarika

New member
רותי את אלופההההה ../images/Emo47.gif

זה שיר נפלא שרה אותו חווה אלברשטיין הוא אחד השירים האהובים עלי. התרגום מצוייייייין כל הכבודדדדד !

רותי ב.

New member
חונה, בדיוק, זה בהחלט אחד הדברים

שהפורום עשה לי ויותר מזה האנשים שבו .. חזרו לי מילים ששכחתי, וגם חזר לי הבטחון להשתמש בהן שוב...
תודה.

tsiporganeden

New member
רותי עשר, איזה יופי תרגמת את השיר

גם אני מאוד אוהבת את השיר הזה, אגב קהל פואבלו, ובקשר לנכד תהני כמה שאת יכולה, זה הריבית דריבית שקיבלת על לילות של חוסר שינה, של התרוצצויות אחרי ילדיך. שמחתי בשבילך.

רותי ב.

New member
אונה סקונדה... אביאה אטרונה

פאלאברה קי נו'מה אקודרי - "חופן" - אלוגר די 'חופן' סקריבי 'קוואנטס'... קומו סה'דיזי "חופן"????

נכד - ריבית דריבית - למה אוהבים נכב

? 1. כי לסבתא ולנכד יש אוייב משותף (ההורה) 2. נכד זה הפרס שאתה מקבל על זה שלא הרגת את הילד שלך כשהיה קטן.

למעלה